Obchodné priestory

V polyfunkčnej budove situovanej v Podunajských Biskupiciach ponúkame obchodné priestory na prenájom o výmere 65 m2. Priestor je vhodný pre obchod, kancelárie, výdajňu internetového obchodu, ordináciu, kaderníctvo, kozmetiku a ďalšie služby. Daná lokalita ponúka výbornú občiansku vybavenosť a dopravnú dostupnosť.

Dispozíciu tvoria tri priestory s výkladmi do ulice, sklad, kuchyňa s indukciou, kúpeľňa so sprchovým kútom, toaleta a umývadlom.

Štandardom vybavenia je keramická dlažba najvyššej triedy odolnosti, LED osvetlenie, kúrenie zabezpečené vlastným kotlom s radiátormi a doplnkové kúrenie infrapanelmi, alarm, senzory požiarneho hlásiča, nové výklady s trojsklom s automatickým elektricky ovládateľným vetraním, prípojka k vysokorýchlostnému internetu, zabudovaný trezor. Každá miestnosť má prípravu na montáž umývadla, prípadne na kadernícke kreslo v podlahe.

Mesačný nájom 690 EUR + 120 EUR energie, služby a internet

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    39164
  • Mesačné nájomné
    Prenajaté
  • Poplatky za služby
    120 EUR mesačne
  • Plocha k dispozícii
    65 m²
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie obchodné priestory v lokalite Bratislavský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.