Kancelárie

Nebytová jednotka s celkovou rozlohou 61 m2 na 2. poschodí prestížneho biznis centra IBC v blízkosti centra Brna ponúka pokojné zázemie pre prácu a stretnutia s klientmi. Nebytový priestor je v súčasnosti využívaný ako kancelária a je skolaudovaný ako "iný nebytový priestor".

Nehnuteľnosť pozostáva z dvoch priestranných izieb, prvá s rozlohou 28 m2 je priechodná a druhá s rozlohou 33 m2 s ňou susedí. Obe miestnosti sa dajú jednoducho spojiť do jednej, sú oddelené len sadrokartónovou priečkou, čo umožňuje flexibilitu využitia. Sociálne zariadenia sú k dispozícii na poschodí.
 
Vnútorná dispozícia priestoru zahŕňa praktickú rohovú kuchyňu a záťažový koberec. Veľké okná prepúšťajú dostatok prirodzeného svetla a ponúkajú príjemný výhľad do tichého dvora. V prípade potreby je možné okná zatieniť, aby sa zabezpečila optimálna pracovná atmosféra. Sklenená stena smerujúca do priechodu je nepriehľadná vďaka priehľadnej fólii, ktorú možno v prípade potreby odstrániť.
 
V rámci budovy, v ktorej sa nehnuteľnosť nachádza, sú k dispozícii všetky potrebné zariadenia a služby. V bezprostrednej blízkosti sa nachádza pošta, niekoľko reštaurácií, kaviareň a rôzne obchody. Pre návštevníkov je k dispozícii dostatok parkovacích miest a je možné dohodnúť si prenájom vyhradeného parkovacieho miesta. Vďaka výhodnej polohe v blízkosti centra mesta sú všetky služby dostupné v blízkom okolí. 

Celková plocha 61 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    102314
  • Predajná cena
    174 846 €
  • Plocha k dispozícii
    61 m²
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie kancelárske priestory v lokalite Jihomoravský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.