Penthouse

Unikátny 6-izbový penthouse nachádzajúci sa v prémiovej lokalite na hradnom kopci v Starom Meste ponúka neopakovateľné panoramatické výhľady na mesto vďaka svojim terasám a množstvu okien. Možnosť vlastného dokončenia štandardu. Penthouse tvoria dva byty (4-izb. a 2-izb.), ktoré môžu byť využité samostatne i spolu.

Dispozíciu mezonetu na prvom podlaží tvorí vstupná hala, hosťovská toaleta, nadštandardne veľká obývacia izba o výmere 176 m2 s prípravou pre krb, pracovňa, kuchyňa, komora, sklad, jedálenská časť, technická miestnosť s plynovým kotlom Viesmann a prípravou pre práčovňu a centrálny vysávač, hlavná spálňa s walk-in šatníkom a prechodom do priestrannej en-suite kúpeľne. Ďalej hosťovská izba s en-suite kúpeľňou s prípravou pre sprchový kút a WC, tretia spálňa s walk-in šatníkom a taktiež en-suite kúpeľňou. Exteriér tu tvorí balkón zo spálne a terasa so vstupom z obývacej izby.
Poschodie strešného bytu tvorí predsieň s prípravou pre šatníkové skrine, spálňa s walk-in šatníkom, kúpeľňa s prípravou pre toaletu a sprchový kút, obývacia izba s kuchyňou. Táto časť penthousu je obklopená strešnou terasou s panoramatickým výhľadom na Bratislavu a okolie.

Štandard bytu tvoria mramorové podlahy, veľkoformátové hliníkové okná s trojsklom, elektrické hliníkové žalúzie, rozvody pre centrálny vysávač, vzduchotechnika, podlahové kúrenie, odvod down-draft digestoru v podlahe. V cene bytu je zahrnuté dokončenie klimatizácie, rekuperácie, krbu a obkladov na schody podľa želania budúceho vlastníka. K bytu je možné dokúpiť taktiež štandard zahrňujúci obklady, dlažbu, sanitu, koberce, kuchyňu značky Poliform a spotrebiče Gagenau. V budove je k dispozícii 12 hodinová služba recepcie a strážnej služby. Strešné poschodie je dostupné výťahom len pomocou bezpečnostného čipu. Maximálne súkromie umocňuje iba jeden sused na podlaží.

Prechádzkou Hradným údolím sa za 15 minút dostanete do pešej zóny Starého Mesta, autom ste tam iba za 4 minúty. Neďaleko sa nachádza aj mestský lesopark Horský park, vhodný na prechádzky, šport a relax. Objekt je ľahko dostupný z ktorejkoľvek časti mesta a je vybavený potrebnou infraštruktúrou.

Interiér 450 m2, terasy 148 m2

Cena bytu 4.250.000 EUR
Cena dvoch dvojgaráží 150.000 EUR

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    39211
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    450 m²
  • Terasa
    148 m²
  • Celková plocha
    598 m²
  • Parkovanie
    2x dvojgaráž
  • Pivnica
    -
  • PENB
    A
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.