Byt, 4 izbový

Priamo na brehu Liptovskej Mary na jednom z najkrajších miest na Slovensku v novom rezidenčnom komplexe MARINA LIPTOV ponúkame na predaj moderný 4-izbový penthouse v luxusnom prevedení s 360 stupňovým výhľadom a veľkorysou terasou. Apartmán je vhodný nielen pre yachting, ale aj pre ľudí hľadajúcich víkendový únik z ruchu veľkomesta.

Pre zvýšený komfort sa do interiéru bytu dostanete priamo z výťahu. Koncept interiéru je založený na otvorenosti – štvorizbový apartmán disponuje 78 m2 obývacou izbou spojenou s kuchyňou a jedálenskou časťou, dvoma kúpelňami, dvoma samostanými toaletami a troma izbami. Z každej izby je zabezpečený prístup na krytú terasu s celkovou výmerou takmer 114 m2 s neopísateľným výhľadom na Tatry cez vodné dielo. V cene sú zahrnuté dve garážové státia a dve pivničné kobky.

Všetky strešné byty/apartmány v projekte majú panoramatický výhľad na priehradu i hory a predávajú sa zariadené v najvyššom štandarde. Ako bonus sú v cene zahrnuté i stretnutia s architektom, ktorý po vašej kúpe byt zariadi podľa vašich predstáv.

Malebná a pokojná lokalita na brehu priehrady v obkolesení majestátnych vrchov je len na skok do Tatralandie, Bešeňovej, či do Liptovského Mikuláša a Ružomberku. Marina Liptov disponuje jedinečným prístavom pre lode alebo plachetnice, či požičovňou lodí. Komplex ponúka široký rozsah služieb vrátane wellness centra. Kompletná občianska vybavenosť lokality, vybudovaná infraštruktúra strediska a široké možnosti rekreačných i športových aktivít Liptovskej Mary robia z Apartmánov Marina Liptov luxusný koncept bývania a aktívneho oddychu na jednom z najkrajších miest Slovenska, či príležitosť perspektívnej investície.

Interiér 163 m2, terasa 114 m2

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    43715
  • Predajná cena
    1 396 800 €
  • Podlahová plocha
    164 m²
  • Loggia
    114 m²
  • Celková plocha
    277 m²
  • Parkovanie
    2x parkovacie státie
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Žilinský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.