Historický objekt

Výnimočný objekt trojpodlažnej historickej budovy postavený v neskoro secesnom slohu z 19. storočia ponúka bývanie v žiadanej lokalite Palisád v Starom Meste.

Prízemie historickej budovy je prepojené s novšou prístavbou vstupnou halou s recepciou a vnútornou fontánou. Historická časť budovy obsahuje štyri samostatné miestnosti, kuchynku, toaletu, prízemie prístavby disponuje dvoma kanceláriami, archívmi, skladom a veľkou garážou pre štyri autá.
Prvé poschodie historickej časti budovy disponuje piatimi kanceláriami, kuchynkou a dvoma toaletami. V prístavbe sa nachádza 7 miestností, 3x archív, kuchynka a 2 toalety.
Na druhom poschodí historickej budovy nájdeme 6 miestností s dvoma toaletami. Podkrovie historickej budovy disponuje veľkým open-spaceom o výmere 93 m2 s prechodom do dvoch miestností, kuchynkou a 2 toaletami.

Vybavenie zahŕňa laminátové podlahy, hliníkové okná, klimatizácie Toshiba, drevené interiérové dvere, kotol značky Buderus, vzduchotechniku.

Lokalita Palisád je obľúbená pre svoju výhodnú polohu, ktorá tvorí spojnicu medzi Prezidentským palácom a Bratislavským hradom. V pešej dostupnosti nájdeme taktiež pamätník Slavín a množstvo ambasád. Výhodou je tiež blízkosť Horského parku, obchodov a služieb, ako aj vynikajúca dopravná i pešia dostupnosť do centra.

Celková výmera historickej budovy je 748 m2 a výmera dvojpodlažnej prístavby s garážou je 380 m2, spolu 1128 m2 úžitkovej plochy. K budovám prináleží pozemok o rozlohe 1053 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    37373
  • Predajná cena
    Cena na vyžiadanie
  • Úžitková plocha
    1 128 m²
  • Pozemok
    1 053 m²
  • Parkovanie
    4x garážové státie, 6x parking na pozemku
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Bratislavský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.