Obchodné priestory

Výborne situované obchodné priestory pri frekventovanej križovatke v Petržalke, umiestnené v novostavbe na prízemí budovy, ponúkajú široké možnosti podnikateľským subjektom s dobrou vizibilitou a parkovaním priamo pred objektom. 

Presklené priestory disponujú priestranným open spaceom, barovým pultom so vstupom do kuchyne, toaletami, šatňou, skladom so serverovňou, samostatnou miestnosťou s knižnicou a sedením. Pred priestorom sa nachádza terasa s možnosťou letného sedenia. Interiér aktuálne ponúka 60 miest na sedenie.

Priestory sú vybavené vlastnými meračmi energií, dlažbou, hliníkovými otváravými výkladmi pre pôsobivé prepojenie interiéru a exteriéru v letných mesiacoch, klimatizáciou, vzduchotechnikou, podlahovým kúrením, alarmom, kompletne vybaveným barom s pracovnou doskou zo žuly vrátane rýchloumývačky riadu, výrobníkom ľadu a chladenými nerezovými zásuvkami. Kuchyňa je taktiež plne vybavená profesionálnymi spotrebičmi vrátane konvektomatu, fritézy, grilu, umývačky riadu, chladničky, mrazničky, nerezových pultov a pod.

Nakoľko ide o obchodný priestor, je možné ho využívať nielen ako gastro priestor bar/reštaurácia/kaviareň ale aj ako predajňu, showroom, kanceláriu, úrad, výdajňu a pod. 

Lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, blízkosť hrádze, jazera Malý Draždiak a výbornú dostupnosť autom i MHD.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    101403
  • Predajná cena
    449 000 €
  • Celková plocha
    196 m²
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie obchodné priestory v lokalite Bratislavský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.