Rodinný dom, 7 izbový

Rodinná vila z r. 1924 po celkovej rekonštrukcii, ktorá rešpektovala pôvodnú novoromantickú architektúru, stojí uprostred krásnej záhrady s bazénom v atraktívnej tichej lokalite kombinujúcej blízkosť prírody a všetku občiansku vybavenosť, zároveň v rýchlom dosahu centra.

Prízemie poskytuje obývaciu izbu a veľkorysú kuchyňu s jedálňou prirodzene prepojenú so záhradou, čiastočne krytou terasou a vonkajším bazénom. Ďalej je tu hosťovská spálňa, zimná záhrada, kúpeľňa, samostatná toaleta a vstupná hala so schodiskom. Na poschodí sa nachádza hala so vstupmi do všetkých miestností: master spálňe so šatníkom, ďalších 2 spální so spoločnou priechodnou šatňou, kúpeľne, veľkej pracovne a na samostatnú toaletu. K juhovýchodnej spálni prilieha terasa prístupná aj z kúpeľne, druhá terasa, orientovaná do záhrady, je prístupná z haly. Povala a pivnica poskytujú úložné priestory.

Interiér je úplne v súlade so štýlom vily. Na podlahách sú parkety a drevené dosky, okná sú drevené s vonkajšími roletami. Obývaciu izbu zdobí krb a repasovaný nábytok z 20. rokov. Plne vybavená štýlová kuchyňa má všetko potrebné pre pohodlné poctivé varenie vrátane ikonického liatinového sporáka AGA. Vykurovanie je plynovým kotlom. K domu patrí garáž pre 3 autá. Na starostlivo udržiavanej záhrade je studňa používaná na závlahu.

Dom je súčasťou tradičnej vilovej štvrti na kraji prírodného parku, neďaleko materskej i základnej školy, obchodov, lekárne, kaviarne, reštaurácie, futbalového ihriska, tenisového areálu alebo kúpaliska. V krátkej pešej vzdialenosti je tiež zastávka MHD a vlaková stanica s rýchlymi a priamymi spojmi do centra.

Interiér 250 m2, zastavaná plocha 306 m2, záhrada 752 m2, pozemok 1058 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    28436
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    250 m²
  • Zastavaná plocha
    306 m²
  • Záhrada
    752 m²
  • Pozemok
    1 058 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    C
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.