Administratívna budova

Nová administratívna budova v širšom centre mesta na Plynárenskej ulici v priamom susedstve projektov Apollo Business Center II, BBC1, BBC5, Apollis a CityPark Ružinov.

Administratívna budova má rozlohu 530 m2 (prízemie o rozlohe 270 m2 a poschodie o rozlohe 260 m2). Budova je rozdelená na 13 samostatných kancelárií o rozlohe 10 až 67 m2.

Čistá prenajímaná plocha je 357m2, spoločné priestory (vchod, chodby, schody, výťah, kuchynky, toalety, tech. miestnosti) tvoria 173m2.


Nehnuteľnosť je kompletne obsadená pri cene nájmu 14,50 Eur /m2 + 3 Eur /m2 energie a služby + 100 Eur / za každé parkovacie státie. Všetky uvedené ceny sú bez DPH.

Budova je nová, v nadštandardnom vybavení, do ktorého patrí výťah, hliníkové okná, stropné klimatizácie, vstavaný nábytok. Každé podlažie má klimatizovanú kuchynku, sprchu, priestor pre upratovačku a 4x toalety. K budove prináleží päť parkovacích státí priamo pred vchodom do budovy a možnosť prenajať ďalšie státia vo dvore.

Lokalita je zaujímavá veľmi výhodnou polohou, ponúka výbornú občiansku vybavenosť a dopravnú dostupnosť do všetkých častí mesta.

Interiér 530 m2.

Cena 1.854.000 € + DPH.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    31653
  • Predajná cena
    1 854 000 €
  • Čistá podlahová plocha budovy
    530 m²
  • Garáž
    Áno
  • Hrubá podlahová plocha budovy
    530 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie administratívne budovy v lokalite Bratislavský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.