Byt, 4 izbový

Nadštandardne priestranný a svetlý byt s výhľadom na Prahu z vtáčej perspektívy – viac ako 170-metrová klimatizovaná jednotka s 2 garážovými miestami je umiestnená vo výškovej budove s nonstop recepciou a ostrahou v Prahe 10 – Strašniciach v dosahu všetkých služieb aj parkov.

Byt na 14. poschodí orientovaný na juh, západ a sever tvorí veľkoryso poňatá rohová obývacia izba s otvorenou kuchyňou a jedálňou, hlavná spálňa s walk-in šatníkom, pracovným kútom a vstupom do kúpeľne, ďalšia spálňa s en-suite kúpeľňou, tretia izba, chodba, centrálny šatník a predsieň.

Súčasťou vybavenia je klimatizácia, nemecká kuchyňa s pracovnou doskou zo spekaného kameňa Neolith a spotrebičmi AEG Mastery, systém inteligentnej domácnosti Apple home na ovládanie kúrenia a časti osvetlenia, drevené a vinylové podlahy. Nerušené výhľady do širokého okolia a priechod množstva denného svetla umožňuje množstvo veľkých okien. K bytu patria 2 garážové státia a pivnica. V dome funguje nonstop recepcia, k bezpečiu obyvateľov prispieva ostraha a kamerový systém.

Výhodná je i poloha priamo pri zastávke električiek a v blízkosti stanice metra Strašnická alebo Želivského. V komplexe fungujú reštaurácia, kaviareň alebo pobočka banky, hneď pri dome je detské ihrisko. V blízkosti je tiež materská a základná škola aj športoviská s tenisovými kurtmi, lokalitu spríjemňuje niekoľko parkov a nedaľeko vzniká ďalšia veľká zelená plocha.

Podlahová plocha 175,52 m2, pivnica 4,2 m2.

Okrem bežných prehliadok nehnuteľností ponúkame aj videoprehliadky v reálnom čase cez WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype atď.

Vybavenie

  • Výťah
  • Klimatizácia

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    100263
  • Predajná cena
    Rezervované
  • Celková plocha
    176 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    C
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Hlavní město Praha

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.