Byt, 1 izbový

V uzavretom komplexe Penati Golf Resort exkluzívne ponúkame na predaj moderný 1-izbový byt v novej etape obľúbeného projektu LuxApartments. Predpokladaná kolaudácia objektu je naplánovaná na apríl 2024.

Dispozíciu bytu tvorí vstupná chodba s možnosťou umiestnenia šatníka, kúpeľňa s prípravou pre sprchový kút, toaleta a obývacia izba s kuchynským kútikom. Izba umožňuje vstup na loggiu s priamym výhľadom na jazero. Obyvateľom bude k dispozícií spoločná práčovňa v suteréne domu. K bytu je možné prikúpiť, alebo prenajať si parkovacie státie a pivničnú kobku
 
Nízkoenergetický dom bude vybavený výťahom, štandard budú tvoriť hliníkové trojsklenné okenné výplne, kúrenie a chladenie cez vlastné tepelné čerpadlo pre každý byt, predpríprava na vonkajšie žalúzie, prípojka na optický internet. Rezort je zabezpečený 24hod. automatickou vrátnicou s monitorovaným vstupom. 
 
Malebná a pokojná lokalita predstavuje dokonalý odpočinok v objatí prírody a súkromného rezortu Penati Golf resort s najlepším golfovým ihriskom na Slovensku, necelých 100 km od Bratislavy i Brna (väčšina cesty po diaľnici). V rozľahlom areáli rozprestierajúcom sa na niekoľko hektárovom pozemku sa dá oddychovať na množstvo spôsobov: okrem golfu je tu možnosť cykloturistiky, nordic walking, peších prechádzok, vodných bicyklov, člnkovania a plávania na jazere, ako i oddych na súkromnej pláži. Na svoje si prídu priaznivci športového rybolovu, tenisu či inline korčúľ. Nechýba ani detské ihrisko a reštaurácia.

V súkromnom areáli sa plánuje dobudovať wellness centrum, farmárske potraviny, druhá reštaurácia a 24-hodinový fitness.
 

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    100764
  • Predajná cena
    109 990 €
  • Podlahová plocha
    22 m²
  • Loggia
    5 m²
  • Celková plocha
    27 m²
  • Parkovanie
    možnosť kúpy i prenájmu
  • Pivnica
    -
  • PENB
    A
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Trnavský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.