Byt, 3 izbový

Dizajnový mezonetový apartmán s balkónom a krásnymi výhľadmi do krajiny, parkovaním a pivnicou prispôsobený na komfortné užívanie je súčasťou komorného rekreačného areálu s profesionálnou údržbou. Dom je citlivo zasadený na unikátne miesto uprostred nádhernej prírody Šumavského národného parku a má ideálnu polohu na výlety napríklad na Poledník či Modravu.

Vstupnú úroveň bytu (na 1. poschodí domu) tvorí obývacia izba s nadväzujúcou kuchyňou, jedálňou a balkónom, ktorá ponúka nerušené výhľady do krajiny. Ďalej 1 spálňa, kúpeľňa, technická miestnosť s úložným priestorom a vstupná hala. V hornej úrovni sa nachádza obytný priestor s pracovňou, spálňa so šatníkom a kúpeľňa. Pôda poskytuje úložný priestor.

Apartmánový dom (bez výťahu) bol vystavaný v r. 2013 a ponúkaný byt bol dokončený ako posledný v r. 2018–2021. Interiér bol premyslený renomovaným architektom do posledného detailu. Podlahy sú drevené rovnako ako interiérové obložkové dvere, veľké drevené okná majú automatické tienenie (podľa teploty či načasovania, s priamym diaľkovým ovládaním aj cez internet). Kuchyňa je moderne a kompletne vybavená, doska je z umelého kameňa Hi-Macs, dopĺňa ju bar z čierneho komaxitu. Z rovnakého materiálu sú vytvorené origami police či doplnky k stolárskym výrobkom. Najvýraznejším prvkom interiéru je atypické mlynárske schodisko. Všetky stolárske výrobky sú z kartáčovaného masívneho duba, doplnené prvkami Vitra. Po celej ploche je elektrické vykurovanie ovládateľné na diaľku, podlahy v chodbe a kúpeľniach v dizajne hexagónovej dlažby sú vykurované el. rohožami s reguláciou, sanita je značky Hansgrohe. K bytu prislúcha balkón, pivničné kóje a parkovacie státie pre 2 vozidlá. Objekt má satelitnú anténu a rozvod pre príjem Skylink. Zaistená je vlastná vynikajúca pitná voda zo studne s modernou technológiou. Na veľkom pozemku je možné parkovať, časť s výhľadom do údolia Křemelné je vyhradená na relaxáciu, súčasťou areálu je aj ihrisko alebo ohnisko.

Jedinečné miesto medzi lúkami a lesmi susedí s prvou zónu národného parku. Okolitou prírodou vedie plno cyklotrás a turistických trás, v zime bežkárskych, niekoľko desiatok metrov je vzdialený Vchynicko-tetovský plavebný kanál. Poloha zaručuje dokonalé súkromie, výstavba ďalších objektov v okolí nie je možná. Miesto je dobre dostupné, cesta z Prahy, ktorá teraz trvá cca 2 hodiny, sa ešte skráti po dokončení diaľnice D4.

Podlahová plocha podľa vyhlásenia vlastníka 118,7 m2, balkón 4,84 m2.

Pôdorys

  • Pôdorys 1
  • Pôdorys 2

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    101590
  • Predajná cena
    672 102 €
  • Podlahová plocha
    119 m²
  • Balkón
    5 m²
  • Celková plocha
    124 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    B
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Plzeňský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.