Ateliér 2+kk

Mezonetový ateliér s nádherným výhľadom do údolia i okolitých lesov je súčasťou apartmánového domu s vlastnou zjazdovkou, recepciou a reštauráciou. Atraktívna poloha na južnom svahu v nadmorskej výške cez 1000 m n. m., v II. zóne Krkonošského národného parku neďaleko lyžiarskeho rezortu v Peci pod Sněžkou.

Vo vstupnej úrovni ateliéru (3. NP domu) je umiestnená obývacia izba s kuchynským kútom, predsieň a samostatné WC s umývadlom. Horné poschodie tvorí spálňa so vstavaným dreveným spacím poschodím, kúpeľňa (so sprchovacím kútom a WC) a priestranná komora/šatník.

Kuchyňa je plne vybavená, štýl interiéru podčiarkuje zvukotesný drevený obklad stien a drevené schodisko. Na podlahách je dlažba s podlahovým vykurovaním, dostatok denného svetla prepúšťajú veľké drevené eurookná. Vynikajúca čistá pitná voda pochádza z vlastného horského prameňa. V objekte je možné za poplatok využívať novo zrekonštruovanú saunu s odpočivárňou a ochladzovacím bazénikom, vírivku či posilňovňu a grilovací zrub. K dispozícii je aj detský kútik a lyžiareň/miestnosť na úschovu bicyklov. Hneď pri dome je privátna zjazdovka s vlekom a nočným osvetlením. Správca zaisťujúci služby je majiteľom a hosťom apartmánov neustále k dispozícii. Objekt je strážený kamerovým systémom. V letnom období je možné zaparkovať priamo pri dome, v zime sa využíva nižšie položené privátne parkovisko (podiel na pozemku je súčasťou kúpnej ceny). Odtiaľ správca zaisťuje pohodlnú dopravu rolbou či na skútri. Vďaka vysokému dopytu po ubytovaní v tejto lokalite je apartmán vhodný aj na prenájom.

Výborná poloha apartmánu iba 950 m od hornej časti zjazdoviek Zahrádky, kam je možné zabezpečiť dopravu, späť je možné zísť na lyžiach až k domu. V mieste sú skvelé podmienky aj pre bežky, mimo zimného obdobia ponúka krásne okolie široké možnosti peších túr, cyklistiky či behu. Priamo v apartmánovom dome celoročne funguje reštaurácia s terasou, ďalšie možnosti stravovania či nákupov sú v okolitých strediskách. Cesta z Prahy zaberie cca 1 hodinu a 45 minút.

Podlahová plocha 43,85 m2 (+ cca 6 m2 spacie poschodie).
Jednotka je umiestnená v dome, ktorý stojí v katastrálnom území obce Černý důl s tým, že najbližšie zjazdovky sú v Peci pod Sněžkou.

Vybavenie

  • Výťah
  • Bezbariérový prístup

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    101816
  • Predajná cena
    238 218 €
  • Poplatky za služby
    8 000 Kč mesačne
  • Celková plocha
    44 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Královéhradecký kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.