Byt, 4 izbový

Komfortný penthouse s 3 terasami, veľmi pekným výhľadom na všetky svetové strany, interiérom vo vysokom štandarde a dvoma uzamykateľnými garážovými státiami sa realizuje v novom projekte v modernej rezidenčnej štvrti v blízkosti holešovického prístavu, v pešej dostupnosti všetkého potrebného a len pár minút od centra metropoly. Predpokladaný termín dokončenia je september 2023.

Praktická dispozícia bytu na 8. (najvyššom) poschodí pozostáva z veľkorysej, viac ako 80 m2 veľkej obývacej izby s prípravou na kuchyňu a prístupom na východnú terasu, hlavnej spálne s vlastnou kúpeľňou a južnou terasou, ďalšej spálne, pracovne s prístupom na západnú terasu, centrálnej kúpeľne, samostatnej toalety, špajze s práčovňou a priestrannej vstupnej haly s priamym prístupom k výťahu. Terasy a okná ponúkajú široký výhľad na vodu, zeleň a mesto. 

Byt je vo výstavbe, termín dokončenia je stanovený na koniec roka 2023. Daný štandard zahŕňa multisplitovú klimatizáciu LG vo všetkých obytných miestnostiach, rekuperáciu, drevené eurookná s trojsklom a drevenými parapetmi, hlavné obytné hliníkové okno AIR-LUX "od podlahy po strop", vonkajšie hliníkové elektricky ovládané žalúzie (okrem AIR-LUX), bezrámové interiérové dvere (výška 240 cm) s magnetickými zámkami, biele lakované protipožiarne bezpečnostné vstupné dvere, lepená drevená podlaha, keramická dlažba (60 x 60 cm) a obklady (60 x 120 cm) s možnosťou výberu, povrch terasy z dosiek. V súčasnosti je možné vybrať si materiály mimo štandardu za príplatok. Podlahové teplovodné vykurovanie je zabezpečené centrálne, každá izba má možnosť regulácie. K bytu patrí pivnica a 2 uzamykateľné parkovacie miesta v garáži

Moderná štvrť v holešovickom prístave s parkovou úpravou má výhodnú polohu v blízkosti centra a všetkého, čo potrebujete. V krátkej pešej vzdialenosti sa nachádzajú reštaurácie, kaviarne, bistrá, materské a základné školy, Montessori gymnázium Duhovka, zdravotnícke služby, supermarket a množstvo malých obchodov, v blízkosti je galéria DOX, multifunkčný priestor Vnitroblock, divadlá Jatka 98 alebo La Fabrika, Pražská tržnica, golfové odpaliská alebo tenisové kurty. Výborné dopravné spojenie zabezpečujú električky z neďalekej zastávky alebo metro zo staníc Palmovka, Nádraží Holešovice alebo Vltavská. 

Podlahová plocha 183,11 m2 terasy 39,25 m2, 39,93 m2 a 43,99 m2, pivnica 8,77 m2.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    102045
  • Predajná cena
    Rezervované
  • Podlahová plocha
    183 m²
  • Terasa
    123 m²
  • Celková plocha
    306 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    B
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Hlavní město Praha

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.