Byt, 3 izbový

Klimatizovaný apartmán vo vysokom štandarde s krytou terasou a veľkou predzáhradkou je súčasťou luxusnej uzavretej Rezidence Chateau Troja dokončenej v roku 2019 na krásnom mieste v chránenej zóne hneď vedľa záhrady zámku Troja.

Priestor bytu je rozdelený na priestrannú obývaciu izbu s kuchyňou, 2 spálne, samostatné WC, kúpeľňu (s vaňou, WC a výklenkom na práčku a sušičku) a chodbu.  

Rezidencia bola postavená v pôvodnom barokovom statku, ktorého budovy a nádvorie boli starostlivo zrekonštruované. Vysoký štandard bytu zahŕňa masívne drevené podlahy, hliníkové okná Dols s trojsklom, elektricky ovládané predokenné rolety na všetkých terasových dverách, nadštandardné interiérové bezrámové dvere s magnetickými zámkami a bezpečnostné vchodové dvere ADLO, klimatizáciu, sanitárnu keramiku Villeroy & Boch, vodovodné batérie Grohe, vysokorýchlostné internetové pripojenie vo všetkých izbách s prípravou na systém inteligentnej domácnosti. K bytu patrí viac ako 100-metrová záhrada poskytujúca dokonalé súkromie. Vďaka orientácii záhrady na 3 svetové strany je možné užívať si slnko po väčšinu dňa, na jar, v lete aj na jeseň. Celá rezidencia je strážená kamerovým systémom so záznamom a možnosťou zobrazenia na monitore v byte, k dispozícii je aj 24-hodinová recepcia a bezpečnostná služba, obyvatelia majú k dispozícii miestnosť na bicykle a samostatnú miestnosť s umývačkou bicyklov. Návštevníci môžu parkovať priamo v rezorte

Veľmi pekná lokalita v prestížnej časti Prahy 7 v blízkosti zámockej záhrady, novej Trojskej lávky, športového areálu na brehu Vltavy a v blízkosti botanickej a zoologickej záhrady alebo prírodnej pamiatky Havránka. Pár krokov od domu sa nachádza obchod s potravinami, cukráreň alebo súkromná materská škola, v pešej dostupnosti základná škola a gymnázium. Výborné dopravné spojenie zabezpečujú rýchle autobusové linky na stanicu metra Nádraží Holešovice alebo električková zastávka Trojská. 

K bytu je možné prikúpiť veľkú pivnicu a priestranné garážové státie v prakticky riešenom podzemnom parkovisku s otváraním pomocou kamerového rozpoznania ŠPZ alebo telefonicky. 

Podlahová plocha 68 m2, terasa 12,6 m2, záhrada 134,6 m2. Byt je skolaudovaný ako 2+kk; rozdelením jednej izby vznikla tretia izba o výmere 8,3 m2.

Vybavenie

  • Výťah

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    102626
  • Predajná cena
    535 821 €
  • Podlahová plocha
    68 m²
  • Terasa
    13 m²
  • Celková plocha
    81 m²
  • Záhrada
    135 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    C
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Hlavní město Praha

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.