Byt, 3 izbový

Klasický byt s vysokými stropmi a množstvom veľkých okien sa nachádza v budove z r. 1893 zdobenej monumentálnymi sochami, ktorá ponúka pohodlné bývanie s pôsobivou atmosférou danou kombináciou moderných a dobových prvkov. Dojem umocňuje lokalita v samom srdci metropoly, v jedinečnej Petrskej štvrti medzi nábrežím Vltavy a náměstím Republiky.

Dispozíciu bytu na 4. podlaží tvorí južne orientovaná obývacia izba s otvorenou kuchyňou, hlavná spálňa s kúpeľňou a šatníkom, druhá spálňa (s oknami do vnútrobloku), centrálna kúpeľňa a veľká vstupná hala.

Noblesný interiér s vysokými stropmi, štukovou výzdobou a ďalšími pôvodnými remeselnými prvkami presvetľujú veľké drevené špaletové okná, na podlahách sú parkety. Súčasťou bytu je kuchynská linka plne vybavená vstavanými spotrebičmi a vstavané skrine. Pocit istoty dodávajú vstupné bezpečnostné dvere. Vykurovanie zabezpečuje plynový kotol. Dom navrhol architekt Josef Rydrych, autor niekoľkých ďalších domov v centre Prahy. Do bytu sa vstupuje cez dôstojné spoločné priestory s bohatou výzdobou a moderným výťahom (do medziposchodia), pôvodné kamenné schodisko dopĺňa zdobné liatinové zábradlie. Dom prešiel rekonštrukciou v roku 2014.

Rezidencia stojí v bočnej ulici v jednej z najatraktívnejších lokalít v samom srdci Prahy, na mieste perfektne dostupnom vďaka blízkym električkovým zastávkam aj stanici metra linky B. V bezprostrednej blízkosti sa nachádza nespočetné množstvo kaviarní a reštaurácií, supermarkety, gurmánska pasáž, športoviská aj divadlá, kiná a galérie. V blízkom obchodnom centre Palladium možno prenajať parkovacie státie. Oblasť spríjemňuje park Lannova s ​​detským ihriskom a neďaleká záhrada Za svatyněmi, prechádzkou cez most je možné dôjsť k Letenským sadom.

Podlahová plocha 113,6 m2.


Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    102914
  • Predajná cena
    777 202 €
  • Poplatky za služby
    3 638 Kč mesačne
  • Celková plocha
    114 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Hlavní město Praha

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.