Byt, Štúdio

Kompletne zariadený dizajnový apartmán s jednou spálňou a výhľadom do tichého dvora sa nachádza na najvyššom (6.) poschodí klasického tehlového bytového domu s výťahom. Výhodná lokalita v bočnej ulici v Prahe 7 – Holešoviciach s kompletnou občianskou vybavenosťou.

Dispozične pozostáva z obývacej izby s dômyselne oddeleným priestorom na spanie, kúpeľne (so sprchovacím kútom, WC a umývadlom) a chodby. 

Byt bol kompletne zrekonštruovaný a zariadený dizajnérom na mieru v roku 2022. Podlaha je stierkovaná firmou Luxusní povrchy Němec, okná sú plastové s dvojsklom, nové vchodové bezpečnostné dvere. Kuchyňa je vybavená spotrebičmi Bosch (rúra, chladnička, umývačka riadu, indukčná varná doska, digestor), na kuchynskej linke je aj príprava na práčku. Všetok nábytok je vstavaný na mieru, čím sa dosiahlo dostatočné množstvo úložného priestoru v interiéri. Vykurovanie je zabezpečené centrálnou plynovou kotolňou. Budova má od roku 2012 výťah (do bytu je potrebné vystúpiť 1 poschodie pešo).  

V bezprostrednej blízkosti sa nachádza množstvo reštaurácií, kaviarní a bistier, v blízkosti divadlo La Fabrika, Jatka78, multifunkčný priestor Vnitroblock, klub Mecca či Centrum současného umění DOX. Pár krokov od domu sú zastávky električiek, v blízkosti stanice metra Palmovka, Nádraží Holešovice alebo Vltavská. 

Podlahová plocha 28,2 m2.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    103131
  • Predajná cena
    Predané
  • Celková plocha
    28 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.