Byt, 3 izbový

Viac ako 100-metrový byt orientovaný na juhozápad na 5. poschodí rohového bytového domu s výťahom. Prestížna lokalita sa nachádza na rozhraní Vinohradov a Nového Města, v bezprostrednej blízkosti Čelakovského sadů a Národního muzea.

Dispozične pozostáva z obývacej izby, obývacej izby, kuchyne s jedálňou, špajze, 1 väčšej a 1 menšej spálne, špajze, vstupnej chodby, technickej miestnosti s práčkou, samostatnej toalety a kúpeľne s oknom, 2 umývadlami, vaňou a sprchovacím kútom. Obývacia izba a hlavná spálňa sú orientované na juh, kuchyňa a druhá spálňa sú orientované na západ do dvora.  

Byt je po rekonštrukcii, podlahy sú laminátové, okná sú pôvodné drevené. Kúrenie je riešené plynovým kotlom. Kuchyňa je plne vybavená, byt sa ponúka aj kompletne zariadený nábytkom. Parkovanie je možné pri dome v zóne pre rezidentov, je tu aj možnosť prenájmu parkovacieho miesta v blízkom parkovacom dome. 

Poloha domu umožňuje mať všetko, čo potrebujete, na dosah ruky. V bezprostrednej blízkosti sa nachádzajú obchody, reštaurácie, kaviarne, blízko je Národní muzeum alebo Divadlo Na Vinohradech. Zastávky električiek a stanice metra Muzeum sú kúsok od domu a autom sa rýchlo napojíte na hlavnú dopravnú tepnu. Okolie spríjemňujú nedávno revitalizované Čelakovského sady a krátkou prechádzkou sa dostanete do Riegrových sadů

Podlahová plocha 105,6 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    103544
  • Predajná cena
    555 998 €
  • Celková plocha
    106 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Hlavní město Praha

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.