Byt 1+kk, 1. NP, č.1.11

Kompletne zariadený a vybavený komfortný apartmán s terasou s výhľadom na vodnú hladinu je súčasťou projektu Lakeside Apartments Lipno, ktorého súčasťou je súkromná pláž s prístupom do novovybudovaného prístavu MOLO Jestřábí a wellness so saunou a bazénom. Atraktívna lokalita v Černé v Pošumaví priamo pri priehrade, neďaleko Českého Krumlova a hraničného priechodu do Rakúska.

Dispozícia bytu, ktorý sa nachádza na prízemí domu, pozostáva z obývacej časti s kuchyňou, kúpeľne, chodby a toalety. Obývacia časť je prepojená s terasou s posedením orientovanou na západ

Kvalitatívny štandard zahŕňa veľkoformátové hliníkové okná s trojsklom a vonkajšími hliníkovými roletami, nadštandardnú zvukovú izoláciu medzi bytmi, dubovú podlahu, prípravu na chladenie a systém inteligentnej domácnosti, keramické obklady a sanitu od firiem Grohe a Laufen. Výška stropu je 2,7 m. Kuchyňa je vybavená indukčnou varnou doskou, umývačkou riadu, elektrickou rúrou a chladničkou s mrazničkou, spací priestor poskytuje priestor až pre 5 osôb (2 manželské postele a 1 samostatné lôžko), vo vnútri je množstvo dômyselných úložných priestorov. Ekologické podlahové vykurovanie zabezpečujú geotermálne vrty. Majitelia môžu využívať úschovňu bicyklov, lyžiareň, wellness a concierge servis, ktorý okrem bežných služieb upratovania spoločných priestorov pozostáva aj z ponuky upratovania, služby concierge a 24-hodinovej asistencie.  

Černá v Pošumaví je súčasťou Chránenej krajinnej oblasti Šumava a nachádza sa na najširšom mieste vodnej nádrže Lipno. Je obľúbeným turistickým strediskom, ktoré vyhľadávajú milovníci jachtingu, windsurfingu, kiteboardingu a ďalších vodných športov. V okolí môžete navštíviť Stezku korunami stromů, bikepark, rodinnú terénnu cyklotrasu, lanový park, aquapark, bobovú dráhu a mnoho ďalších atrakcií. V zime oblasť pozýva na diaľkové korčuľovanie, bežecké lyžovanie alebo lyžovanie v blízkych strediskách, ako je napríklad rakúsky Hochficht. Miesto je atraktívne aj vďaka svojej polohe v blízkosti Českého Krumlova a hraničného priechodu s Rakúskom.

Podlahová plocha 33,1 m2, terasa 21,8 m2.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    103593
  • Predajná cena
    242 593 €
  • Podlahová plocha
    33 m²
  • Terasa
    22 m²
  • Celková plocha
    55 m²
  • Svetlá výška stropu
    2,70 m
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    B
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Jihočeský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.