Byt, Štúdio

Plne zariadené štúdio ideálne na krátkodobý prenájom sa nachádza v 5. poschodí obytnej budovy s výťahom v prestížnej lokalite Prahy 5 v blízkosti malebného Arbesova náměstí s parkovou úpravou a Janáčkovým nábrežím lemovaným vzrastlými stromami, v blízkosti zahrady Kinských, smíchovskej pešej zóny Anděl a centra metropoly. 

Jednotka pozostáva z obývacej izby s plne vybavenou obývacou kuchyňou s čiastočne oddeleným priestorom na spanie, kúpeľne (s vaňou, WC a bidetom) a chodby. 

Interiér zútulňujú drevené podlahy, medzi moderné prvky patrí veľkoformátová dlažba a obklady stien. Prístup denného svetla zabezpečujú strešné okná Velux, vykurovanie plynovým kotlom. Štúdio sa ponúka so všetkým vybavením zobrazeným na fotografiách. Dom je dobre udržiavaný, na prvé poschodie vedie moderný výťah

Vyhľadávaná lokalita sa môže pochváliť širokou občianskou vybavenosťou. V blízkosti sa nachádza nákupné a zábavné centrum Nový Smíchov, športové zariadenia, množstvo reštaurácií a klubov, obľúbené turistické ciele a pamiatky sú v pešej dostupnosti – napríklad Národní divadlo, Tančící dům alebo Žofín. Výbornú dostupnosť zabezpečuje blízka zastávka električky a neďaleká stanica metra. Okolie spríjemňujú upravené zelené plochy v zahradě Kinských, Petřínských sadech alebo na blízkych ostrovoch. 

Podlahová plocha 44,6 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    103963
  • Predajná cena
    338 039 €
  • Celková plocha
    45 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Hlavní město Praha

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.