Byt, 2 izbový

Vkusne a dôkladne zrekonštruovaný byt s vysokými stropmi a stĺpovými oknami sa nachádza v secesnom bytovom dome, ktorý stojí v jednej z najkrajších a najznámejších vinohradských ulíc, v prvej línii blízko romantického parku Grébovka.

Praktická dispozícia bytu na zvýšenom prízemí pozostáva z obývacej izby s kuchyňou orientovanej na juh s výhľadom do parku so vzrastlou zeleňou, severnej spálne so šatníkom, malým šatníkom a oknom do tichého dvora so záhradou, kúpeľne s vaňou so sprchovacím kútom s termostatickou batériou, toaletou a umývadlom s kvalitnou kúpeľňovou skrinkou, chodby a technickej miestnosti s plynovým kotlom a prípojkou na práčku a sušičku. Okná bytu sú vo výške približne 2 m od zeme.

Byt je po nedávno ukončenej precíznej rekonštrukcii (nové omietky, nová kúpeľňa, všetky dvere, elektroinštalácia, plynový kotol, kuchynská linka). Na podlahách sú úplne nové parkety, v obývačke je nové okno. Kuchyňa je plne vybavená vrátane vstavanej umývačky riadu, indukčnej varnej dosky, kombinovanej mikrovlnnej rúry (s funkciou pečenia) a veľkej chladničky s mrazničkou umne ukrytej z boku linky. Historický dom je v dobrom stave, má opravenú fasádu, moderný výťah, spoločné priestory v súčasnosti prechádzajú rekonštrukciou. K domu je možné dokúpiť parkovacie miesto v priľahlej ulici.

Výborná adresa na Vinohradech priamo pri hornom vstupe do parku Grébovka upraveného v anglickom štýle vám umožní byť v dosahu chvíľky od všetkého, čo potrebujete. V blízkosti sa nachádza vonkajšia posilňovňa, obchod s potravinami a ďalšie obchody, reštaurácie a niekoľko kaviarní. Zastávka električky je vzdialená asi 5 minút chôdze a stanica metra Náměstí Míru je v pešej vzdialenosti. 

Podlahová plocha 44,68 m2 (podľa vyhlásenia majiteľa 43 m2).

Vybavenie

  • Výťah

Pôdorys

  • Pôdorys 1
  • Pôdorys 2

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    104254
  • Predajná cena
    345 718 €
  • Celková plocha
    45 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    D
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Hlavní město Praha

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.