Byt, 4 izbový

Výnimočný klimatizovaný byt so štyrmi balkónmi, šatníkom a dvoma garážovými státiami sa nachádza v Starom Meste v blízkosti obľúbeného Horského parku a Slavína. Byt, ktorý bol vytvorený spojením dvoch susediacich bytov sídli na druhom nadzemnom podlaží bytového domu v príjemnej lokalite s výbornou dopravnou dostupnosťou a kompletnou občianskou vybavenosťou v bezprostrednom dosahu.

Aktuálna dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby s veľkokapacitným vstavaným šatníkom, veľkorysej klimatizovanej obývacej izby spojenej s kuchyňou, s praktickou špajzou a jedálne. Z tejto časti bytu je vstup na 2 balkóny. Ďalej sa v byte nachádzajú tri spálne. Prvá spálňa so vstavaným šatníkom, a výstupom na balkón a klimatizáciou, druhá taktiež s výstupom na balkón a klimatizáciou a tretia izba rovnako vybavená klimatizáciou. K dispozícií sú 2 samostatné kúpeľne, jedna s vaňou, toaletou a obe s ozvučením Bowers & Wilkins, druhá so sprchovým kútom a toaletou. V predsieni sa nachádza ešte ďalšia samostatná hosťovská toaleta s umývadlom. Výhodou je možnosť spätnej úpravy bytu opätovným rozdelením na dva samostatné byty
 
Štandard bytu zahŕňa drevené eurookná, elektronicky ovládané rolety, dlažbu značky Versace, kúrenie samostatným plynovým kotlom so zásobníkom Vaillant cez konvertory, podlahové kúrenie v obývacej izbe a v kúpeľniach, priestorový audio systém značky BOSE, bezpečnostné protipožiarne dvere Sherlock, alarm. Nechýba taktiež kvalitný nábytok ako sedacia súprava Natuzzi Italia, či stolík značky Fiam Italia
 
Dve parkovacie miesta k dispozícií v garáži v suteréne domu, vrátane prípojky pre nabíjanie elektromobilov. K bytu prislúcha priestranná murovaná odvetraná pivnica s elektrickými zásuvkami.  

Pokojná a vyhľadávaná lokalita uprostred Starého Mesta ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a ľahkú dostupnosť do historického centra mesta. Samotný neďaleký Horský park patrí k najstarším verejným parkom v Bratislave a kombinuje pôvodnú lesnú prírodu a jednoduchú dostupnosť. Je ideálnym miestom odpočinku, relaxu a zábavy pre rodiny s deťmi a športovcov.
 
Cena bytu 899 000 Eur + parkovanie v garáži domu 2 x 35 000 Eur. 

Vybavenie

  • Výťah
  • Klimatizácia

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    105447
  • Predajná cena
    899 000 €
  • Podlahová plocha
    175 m²
  • Balkón
    14 m²
  • Celková plocha
    197 m²
  • Parkovanie
    2 parkovacie státia v garáži sa príplatok
  • Pivnica
    8 m²
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Bratislavský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.