Byt, 5 izbový

Nadčasový penthouse plný svetla s terasou so zelenou časťou a štedrými výhľadmi na metropolu je súčasťou jedinečného komplexu zasadeného na lukratívnej adrese bratislavskej Koliby. Byt spája výhody novostavby s modernými dizajnovými prvkami v prevedení vysokého štandardu kvalitných značiek. Prínosom lokality je samotné umiestnenie projektu v tichej slepej uličke na skok od srdca Bratislavy. 

Súčasná dispozícia 5-izbového penthouse-u ponúka vstupnú chodbu so vstavaným šatníkom, priestrannú obývaciu miestnosť s kuchyňou a jedálenskou časťou, dve detské izby, pracovňu, hlavnú spálňu, samostatnú kúpeľňu s walk-in sprchovým kútom a toaletou. Vstup na slnečnú terasu je cez veľkoplošné presklené dvere, ktoré presvetlujú celý obývací priestor.

V interiéri je zdôraznená prevaha čistých línií a výsledok pôsobí elegantne najmä v kombinácii s mramorovými podlahami a zlatými akcentami doplnkov a svietidiel. Štandardom vybavenia sú veľkoformátové hliníkové okná, exteriérové elektrické žalúzie, stropné chladenie, podlahové kúrenie v každej izbe. 

Blízke okolie figuruje skvelou občianskou vybavenosťou vrátane zastávok MHD, kaviarní, reštaurácií i škôl. V pešom dosahu je súkromná anglická škôlka, potraviny, pekáreň a obľúbený rozsiahly park Gaštanica s detským ihriskom. Okolie ponúka i veľa športových možností pre cykloturistiku, letné i zimné športy či prechádzky po rozľahlých lúkach na Kolibe. Lokalita je vyhľadávaná vďaka svojmu umiestneniu v blízkosti prírody a zároveň s rýchlou dostupnosť do centra mesta autom aj MHD.

Interiér 157 m2, terasy 94 m2, 2 parkovacie miesta za príplatok.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    101396
  • Predajná cena
    Cena na vyžiadanie
  • Podlahová plocha
    157 m²
  • Terasa
    94 m²
  • Celková plocha
    251 m²
  • Parkovanie
    1 parkovacie miesto v garáži, 1 vonkajšie parkovacie miesto
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Bratislavský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.