Byt, 4+kk

Unikátny 4-izbový byt s terasou, vlastným parkovaním v garáži a nadštandardným vybavením bude súčasťou zrekonštruovaného bytového komplexu v samotnom srdci Starého Mesta. Lukratívna adresa, skvelá dostupnosť či veľkorysá dispozícia bytu poskytuje komfort prémiovej kvality, ktorý uspokojí aj náročnú klientelu. 

Navrhnutú dispozíciu tvorí otvorený koncept obývacej izby, kuchyne a jedálne so vstupom na veľkorysú terasu. Nočnú časť tvorí hlavná spálňa s terasou, hosťovská spálňa s vlastnou kúpeľnou so sprchovým kútom a tretia spálňa, ideálna ako detská izba, prípadne pracovňa. V byte sa nachádza taktiež hlavná kúpeľňa s vaňou, bidetom a toaletou, šatník, práčovňa a samostatná hosťovská toaleta pri vstupe. Orientácia do vnútrobloku. 

Byt bude dokončený v štandarde, ktorý zahŕňa drevené 6 tabuľkové okná s kovaním v historickom dizajne, drevené parkety, podlahové kúrenie, stropné chladenie, tepelné čerpadlá, termostat v každej miestnosti, vysokokvalitnú dlažbu Gres, reverzné interiérové dvere, sanitu prémiovej kvality, smart home systém Hometouch, či bezpečnostný systém. Parkovanie bude možné v garáži v vlastným prístupovým tunelom a výťahom.
V rezidenčnom kompexe bude na výber z niekoľkých variánt bytov, rôznej dispozície či orientácie. Plánovaný termín dokončenia je marec 2027.

Lukratívna adresa v historickej časti Bratislavy poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť v pešej dostupnosti, rovnako ako prvotriedne reštaurácie a široké spektrum možností pre kultúrne a voľnočasové vyžitie. V blízkosti bytového domu sa nachádza  SND, Slovenská filharmónia, Národná galéria, promenáda na nábreží Dunaja, či cyklotrasy. Napojenie na hlavné dopravné tepny hlavného mesta do pár minút autom. 


Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    106075
  • Predajná cena
    Cena na vyžiadanie
  • Podlahová plocha
    135 m²
  • Balkón
    13 m²
  • Celková plocha
    148 m²
  • Parkovanie
    84 000 EUR
  • Pivnica
    -
  • PENB
    A
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Bratislavský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.