Byt, 5 izbový

Nový byt s veľkou strešnou terasou a interiérom, ktorý navrhol taliansky architekt Giovanni Sacchi, sa nachádza na najvyššom podlaží architektonicky vydareného bytového domu. Umiestnenie v miernom slnečnom svahu zaisťuje príjemné výhľady do zelene, atraktívna lokalita tradičnej štvrte v Prahe 5 zaručuje dosah všetkých služieb aj upravených parkových plôch.

Dispozíciu bytu na 7. podlaží tvorí obývacia izba s otvorenou kuchyňou, jedálňou, vstupom na veľký balkón a schodiskom na strešnú terasu, hlavná spálňa s šatníkom, en-suite kúpeľňou a vlastným balkónom, ďalšie 2 spálne s vlastnými kúpeľňami, samostatná toaleta a technická miestnosť s prípojkou na práčku a sušičku. 120-metrová privátna strešná terasa má možnosť umiestnenia jacuzzi a vonkajšej kuchyne.

K vysokému štandardu patrí klimatizácia (2 chladiace systémy), drevené podlahy dub rustik, hliníkové okná a balkónové dvere s termoizolačnými trojsklami, interiérové ​​dvere Eclisse – Syntesis Line s efektom „neviditeľných dverí“, bezpečnostné protipožiarne vstupné dvere, sanita Villeroy & Boch, Grohe a Kaldewei, systém inteligentnej domácnosti LUTRON (regulácia chladenia, vykurovania, svetla, žalúzie s možnosťou pridania ďalších modulov) a kuchynská linka od Lachman Interier Design vrátane spotrebičov. V celom byte je teplovodné podlahové vykurovanie s diaľkovou reguláciou pre každú miestnosť, v kúpeľniach navyše radiátory a elektrické podlahové kúrenie (využiteľné mimo vykurovacej sezóny). Do elegantných spoločných priestorov domu je umiestnená recepcia, ďalej je tu aj miestnosť na uloženie bicyklov a detských kočíkov. Cena zahŕňa 3 garážové státia.

Oblasť Na Hřebenkách patrí medzi najžiadanejšie rezidenčné lokality v Prahe ako pre svoj pokoj vďaka minimálnemu dopravnému vyťaženiu, tak pre rýchly dosah samého centra Prahy so všetkými službami. Za zmienku stojí rýchly dojazd k niekoľkým prestížnym medzinárodným školám v Prahe 6 alebo široká možnosť voľnočasových aktivít napríklad v parku Ladronka a na Petříne. Lokalita ďalej umožňuje ľahký výjazd smerom na letisko Václava Havla, Pražský okruh, diaľnicu D5 či D6.

Interiér 243,2 m2, strešná terasa 119, balkón 26,33 m2.

Pôdorys

  • Pôdorys 1
  • Pôdorys 2

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    27015
  • Predajná cena
    Cena na vyžiadanie
  • Podlahová plocha
    244 m²
  • Terasa
    119 m²
  • Balkón
    26 m²
  • Celková plocha
    389 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    B
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Hlavní město Praha

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.