Byt, 4 izbový

Pôsobivý priestor s dvoma parkovacími miestami sa nachádza v lokalite s bohatou občianskou vybavenosťou a je perfektne dostupný hromadnou dopravou.

Z obytnej časti s jedálňou a kuchyňou sú prístupné všetky ďalšie miestnosti na prízemí (spálňa, kúpeľňa, predsieň, technická miestnosť a oddelené toalety). Na poschodí sa nachádza pokojová zóna. Hlavná spálňa s en-suite kúpeľňou a šatníkom, druhá spálňa a galéria s úložnými priestormi.

Na zabezpečenie prístupu svetla do všetkých miestností sú priečky z číreho a mliečneho skla. Intimitu zaisťujú nepriehľadné závesy, ktoré miestnosti pri zatiahnutí opticky uzavrú. Pôvodný industriálny účel pripomína trámový strop a odhalené tehlové murivo. Súčasťou je oceľové schodisko, drevené eurookná s dvojsklami, podlahy zo stierky, k vybaveniu ďalej patrí kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi Siemens, dizajnový vykurovací rebrík, veľké projekčné plátno alebo zabezpečovacie zariadenie. Vykurovanie je podlahové napojené na plynový kotol Wolf. Súčasťou kúpnej ceny je 1 vonkajšie parkovacie miesto a 1 státie v parkovacom zakladači.

Doslova pár krokov od bytu je materská a základná škola. V tesnej blízkosti je niekoľko reštaurácií, množstvo nákupných možností od trhoviska cez malé obchodíky až po veľké obchody, ďalej banky, lekárne, ale tiež napríklad golfový klub či kultúrny priestor La Fabrika a DOX. Jednoduché spojenie s centrom zabezpečujú električky, neďaleko sú tiež stanice metra linky B (Palmovka) alebo C (Nádraží Holešovice, Vltavská).

Vo vyhlásení vlastníka je uvedená výmera 106,7 m2, galéria 52 m2 nie je započítaná. Celková plocha bytu 158,7 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    31050
  • Predajná cena
    Predané
  • Celková plocha
    158 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    E
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.