Byt, 3 izbový

Moderný priestranný byt s garážovým státím a veľkou terasou s výhľadom na Bratislavský hrad je umiestnený na 2. podlaží komorného bytového domu zasadeného do lukratívnej lokality Starého Mesta, Slavín, v blízkosti Horského parku.

Dispozíciu tvorí svetlá obývacia izba s kuchyňou, jedálňou a priľahlou juhovýchodnou terasou, 2 spálne so vstavanými skriňami na mieru, kúpeľňa (s vaňou a WC), priestranná vstupná chodba, samostatná toaleta a šatník s prípojkou na práčku a sušičku.

Štandard zahŕňa veľkoformátové hliníkové okná s vonkajšími hlinikovými elektrickými žalúziami, drevené podlahy, stropnú klimatizáciu, protipožiarne bezpečnostné vstupné dvere, zabezpečovacie zariadenie, dizajnové tapety a sanitárne vybavenie značiek Duravit, Geberit a Hansgrohe. Vykurovanie vlastným plynovým kotlom. Súčasťou kúpnej ceny je 1 garážové státie a pivnica, oboje prístupné pohodlne výťahom, a tiež kompletné štýlové interiérové zariadenie.

Lokalita ponúka bývanie v prestížnej, veľmi pokojnej bratislavskej štvrti s množstvom zelene, krásnymi výhľadmi a v susedstve centra, ktoré je dostupné autobusovými spojmi. V blízkosti je niekoľko materských a základných škôl. Možnosť relaxácie v zeleni ponúka predovšetkým rozľahlý Horský park.

Podmienkou kúpy bytu je kúpa aj susedného bytu o rozlohe 150 m2 (interiér 100 m2, terasa 46 m2, pivnica 4 m2) za cenu 888 734 Euro, spolu oba byty za 2 019 850 Eur.

Interiér 114 m2, terasa 57 m2, pivnica 4 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    31489
  • Predajná cena
    1 131 116 €
  • Podlahová plocha
    114 m²
  • Terasa
    57 m²
  • Celková plocha
    171 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    A
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Bratislavský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.