Byt, 4 izbový

Moderný a priestranný štvorizbový byt s garážovým státím, záhradou, veľkou terasou a nerušeným výhľadom do zelene je umiestnený na 2. podlaží komorného bytového domu, ktorý je súčasťou lukratívnej štvrte Slavín v Starom Meste.

Dispozíciu tvorí priestranná vstupná chodba, svetlá obývacia izba s kuchyňou, jedálňou a vstupom na terasu a záhradu, hlavná spálňa so šatníkom, 2 spálne s vlastnými šatníkmi na mieru, 2 kúpeľne (jedna so sprchovacím kútom a WC, druhá s vaňou, WC a bidetom).

Štandard zahŕňa veľkoformátové hliníkové okná s vonkajšími elektrickými hlinikovými žalúziami, drevené podlahy, stropnú klimatizáciu, protipožiarne bezpečnostné vstupné dvere, zabezpečovacie zariadenie, dizajnové tapety, sanitárne vybavenie značiek Duravit, Geberit a Hansgrohe alebo kompletnú kuchynskú linku s kvalitnými vstavanými spotrebičmi. Vykurovanie vlastným plynovým kotlom. Súčasťou kúpnej ceny je 1 garážové státie a pivnica, oboje prístupné pohodlne výťahom, a tiež kompletné štýlové interiérové zariadenie.

Bývanie v prestížnej, veľmi pokojnej bratislavskej štvrti s množstvom zelene, krásnymi výhľadmi a blízkosťou centra, ktoré je dostupné autobusovými spojmi aj pešo. V okolí je niekoľko materských a základných škôl. Možnosť príjemných prechádzok v zeleni ponúka blízky Horský park.

Podmienkou kúpy bytu je kúpa aj susedného bytu o rozlohe 164 m2 (interiér 90 m2, terasa 70 m2, pivnica 4 m2) za cenu 578 794 Eur, spolu oba byty za 2 009 700 Eur.

Interiér 174 m2, terasy a záhrada 152 m2, pivnica 4 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    31979
  • Predajná cena
    1 430 906 €
  • Podlahová plocha
    174 m²
  • Terasa
    152 m²
  • Celková plocha
    326 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    A
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Bratislavský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.