Byt, 6 izbový

Nadštandardný mezonetový byt v centre Bratislavy na Lermontovovej ulici rozprestierajúci sa na 3. a 4. poschodí 4-poschodového tehlového bytového domu, len pár metrov od Prezidentskej záhrady, v tichej zelenej časti Palisád. Byt je vhodný aj na dvojgeneračné bývanie či podnikanie spojené s bývaním.

Dispozícia:
Rozloha spodného podlažia je 147,34 m2 a pozostáva z veľkého obytného priestoru spojeného s kuchynským kútom a priestorom na stolovanie, ďalej sa tu nachádza špajza, chodba so šatníkovou zostavou; hala, spálňa, pracovňa, kúpeľňa s vaňou a sprchovým kútom.

Schodiskom sa vchádza na galériu na 2.podlaží o výmere 110m2, kde je samostatný vstup do priestrannej spálne so šatníkom a výstupom na terasu, malá kuchyňa, cez galériu je možný aj ďalší samostatný vstup do dvoch izieb. Priestranná kúpeľňa spája oba tieto trakty. Nachádza sa v nej rohová vaňa, vstavaný sprchový kút 2x umývadlo, veľké okná s výhľadom na mesto a na hrad.

Byt je kompletne zrekonštruovaný, má vlastné plynové kúrenie, nový kotol značky Lombardini+ zásobník teplej úžitkovej vody. Vybavenie nehnuteľnosti : drevené strešné Velux okná na dolnom podlaží, oceľové radiátory v celom byte, pôvodné obvodové múry sú tehlové, schody sú tvorené oceľovou konštrukciou, stupne sú z tvrdého masívneho dreva.. Na druhom podlaží sa nachádza svetlík, podlaha je dosková drevená na nej sa je uložený odnímateľný laminát. V celom byte je klimatizácia. Náklady na energie predstavujú 70 eur, fond opráv 50 eur, a orientácia bytu je západ, východ, juh. Predmetom predaja je aj podiel na pozemku. Celý byt je priestranný, vzdušný s vysokými stropmi. S citom bolo prihliadané na pôvodný historický ráz, so zachovaním zaujímavých prvkov, drevených trámov, ktoré teraz v priestore pôsobia veľmi esteticky.

Byt sa nachádza v atraktívnej lokalite Starého Mesta, na ulici, ktorá je výnimočná tým, že tu nachádza množstvo národných kultúrnych pamiatok a konkrétne dom, v ktorom je uvedený byt bol stavený v roku 1909 ako eklektický nájomný dom. Lokalita patrí medzi vôbec najžiadanejšie v Bratislave, do centra sa dostanete pešou chôdzou do 5 minút. Kúsok do lesoparku na prechádzku. V okolí je výborná dostupnosť kdekoľvek v Bratislave či už MHD alebo autom.

Interiér 157.34 m2

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    32197
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    214 m²
  • Terasa
    43 m²
  • Celková plocha
    257 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    -
  • PENB
    A
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.