Byt, 3 izbový

Kompletne zrekonštruovaný byt s balkónom orientovaným na východ do vnútrobloku leží na 4. podlaží upraveného činžiaku s výťahom, umiestneného v bočnej ulici len pár krokov od záhrady Kinských. Výhodná lokalita s perfektným spojením do centra a širokou ponukou služieb.

Plochu bytu tvorí obývacia izba s otvorenou kuchyňou, spálňa s balkónom, 2. spálňa, kúpeľňa s oknom (voľne stojaca vaňa, sprchovací kút, WC, umývadlo, vykurovací rebrík), samostatná toaleta s umývadlom, vstupná hala, šatník a komora s prípojkou na práčku a sušičku.

Byt prešiel celkovou rekonštrukciou v r. 2015-2016. V izbách sú nové parkety, oknášpaletové repasované s izolačnými dvojsklami, interiérové dvere aj pôvodné repasované alebo ich repliky z masívu. Súčasťou vybavenia sú vysoké vstavané skrine, priestranná kuchynská linka s kamennou pracovnou doskou, vstavanými spotrebičmi a nadštandardným, voľne stojacim plynovým sporákom s 2 rúrami. V byte je zabezpečovací systém, vykurovanie novým plynovým kotlom. K bytu prislúcha pivnica. Budova je po kompletnej rekonštrukcii a má reprezentatívne spoločné priestory.

Dom stojí v jednosmernej ulici v blízkosti Arbesovho námestia a neďaleko OC Nový Smíchov. V pešom dosahu je supermarket a ďalšie obchody, školy vrátane Francúzskeho lýcea, poliklinika s lekárňou, pošta, Švandovo divadlo a veľký výber reštaurácií a kaviarní. Lokalitu spríjemňuje niekoľko parkov, napríklad Sacré Coeur, záhrada Kinských a nadväzujúce Petřínske sady. Spojenie s centrom je veľmi rýchle vďaka blízkej zastávke električiek, 3 minúty jazdy je vzdialená stanica metra Anděl.

Interiér 70,4 m2, balkón 6,5 m2, pivnica cca 9 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    32514
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    71 m²
  • Balkón
    6 m²
  • Celková plocha
    77 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    D
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.