Byt, 2 izbový

Prízemný byt so západne orientovanou terasou a záhradkou, garážou a priestorom pre privátne fitness, domáce kino alebo kanceláriu je súčasťou oceňovaného projektu Central Park Praha od štúdia A69 architekti. Uzavretý bezpečný komplex sa rozkladá v susedstve parku, na mieste s kompletnými službami a ľahkou dostupnosťou MHD.

Plochu bytu tvorí obývacia izba s kuchyňou, spálňa, walk-in šatník, kúpeľňa, toaleta, technická miestnosť, vstupná hala a zádverie. Obe obytné miestnosti majú vstup na terasu a ďalej na záhradu. O poschodie nižšie (v suteréne) je multifunkčná miestnosť, ktorá je prístupná schodiskom z chodby. Garáž a pivnica sú priamo pri spodnej úrovni bytu a uľahčujú tak ukladanie napríklad bicyklov a ďalšieho športového náčinia.

Podlaha je plávajúca drevená s vykurovacími konvektormi, okná "od podlahy k stropu" tiež drevené. Vstupné dvere spĺňajú bezpečnostnú triedu 3, interiérové ​​dvere sú bezfalcové dyhované. Kuchynská linka je vybavená spotrebičmi Siemens a kamennou pracovnou doskou. Kúpeľňa prepojená posuvnými dverami s toaletou má hydromasážnu vaňu so sprchovou zástenou, TV prípojku, veľkoformátovú dlažbu a vykurovací rebrík. Vykurovanie je centrálne. Garážové miesto možno uzavrieť roletou. Celý komplex stráži bezpečnostná služba, je tu nonstop recepcia a správca, ktorý zabezpečuje služby osobnej asistencie.

Priamo v komplexe funguje kaviareň, hneď vedľa je pošta, poliklinika alebo wellness centrum. V okolí je množstvo obchodov vrátane potravín, v rýchlom dojazde autom či električkou potom obchodno-zábavné centrum Flora. Najbližšia stanica metra (Želivského) je vzdialená 4 minúty jazdy električkou, priama cesta električkou do centra trvá len 10 minút. Komplex má vlastný uzavretý park, ďalšie možnosti prechádzok či venčenie psíkov ponúka rozľahlá Parukářka na vrchu svätého Kríža.

Výmera podľa OZ 127,36 m2 (z toho 36,23 m2 tvorí multifunkčná miestnosť a 10,5 m2 schodisko), záhrada 38 m2, pivnica 4,35 m2.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    33484
  • Predajná cena
    Predané
  • Poplatky za služby
    10 528 Kč mesačne
  • Celková plocha
    128 m²
  • Záhrada
    38 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    C
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.