Byt, 4 izbový

Svetlý a vzdušný byt s južne orientovanou loggiou, výhľadmi do zelene, 2 parkovacími miestami a kompletným vybavením je umiestnený na 3. podlaží moderného nízkoenergetického domu z r. 2014, ktorý na prvý pohľad zaujme obkladom z prírodného kameňa. Pokojná lokalita plná zelene sa rozkladá v rýchlom dosahu všetkých služieb.

Viac ako stometrová plocha bytu je rozdelená na obývaciu izbu s otvorenou kuchyňou, hlavnou spálňou s en-suite kúpeľňou, 2 spálne s oknami do záhrady, centrálnu kúpeľňu, samostatnú toaletu, vstupnú chodbu a šatník. Obývacia izba a hlavná spálňa sú prepojené s priestranným slnečným balkónom.

Štandardné vybavenie zahŕňa drevené podlahy, veľkoformátové obklady a temperovanú dlažbu v kúpeľniach, drevené eurookná a posuvné francúzske okná s tepelne izolačným dvojsklom a prípravou pre predokenné žalúzie, dyhované parapety, bezfalcové zvýšené interiérové ​​dvere, celoplošne pancierované a protipožiarne bezpečnostné vstupné dvere zn. NEXT. Kuchynská linka je vybavená vstavanými spotrebičmi Siemens, dizajnovým digestorom a vinotékou. Súčasťou kúpnej ceny je 1 uzavreté parkovacie státie, ďalšie parkovacie státie, pivnica a kompletné interiérové ​​vybavenie. Vykurovanie podlahovými konvektormi a nadštandardnými radiátormi, napojenými na centrálnu kotolňu.

Rezidencia je súčasťou mestskej pamiatkovej zóny v prestížnej vilovej štvrti Malvazinky. V dochádzkovej vzdialenosti je materská a základná škola i gymnázium, zimný štadión, kaviareň, pošta, predajňa potravín, lekáreň, veľké obchodno-zábavné centrum a stanica metra, električiek a autobusov Anděl aj autobusový terminál Na Knížecí. Miesto obklopuje niekoľko parkov, napríklad Mrázovka, sady na Skalke alebo záhrada Santoška.

Interiér 110 m2, pivnica 4,4 m2, loggia 11,6 rn2.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    34701
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    111 m²
  • Balkón
    12 m²
  • Celková plocha
    122 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    B
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.