2 izbový byt, 5.NP, 5.02

Prémiový 2 izbový byt na 5. podlaží Rezidencie Schön sa vyznačuje svojou nadštandardnou plochou, ktorá takmer identicky kopíruje originálnu dispozíciu z roku 1943 od významného architekta Fridricha Weinwurma. Severozápadná orientácia bytu s nadrozmernými francúzskymi oknami a výhľad na historickú budovu v susedstve zaručujú tú pravú staromestskú atmosféru. Lokalita Obchodnej ulice naviac zaručuje blízkosť kompletnej občianskej vybavenosti i historického centra.

Dispozíciu bytu tvorí vstupná chodba, kúpeľna s prípravou na práčku, wc, taliansky sprchovací kút s vaňou, ďalej spálňa so šatníkom a denná časť s obývacou izbou s kuchynským kútom a jedálňou (35m2). Byt je plný denného svetla vďaka prakticky riešeným dispozíciam, vysokým stropom o výške 2,9m a francúzskym oknám. Štandard bytu zahŕňa videovrátnika, podlahové vykurovanie, predprípravu na klimatizáciu, bezpečnostné dvere Sherlock i zvukotesné izolačné okná, ktoré zabezpečujú maximálne odhlučnenie.

Byt je súčasťou architektonicky významnej polyfunkčnej budovy Schön na Obchodnej ulici, ktorá práve prechádza dôkladnou rekonštrukciou s cieľom zachovať pôvodnú funkcionalistickú architektúru z prvej polovice 20. storočia. Kompletná rekonštrukcia budovy zahŕňa výmenu strechy, nové rozvody inžinierskych sietí, povrchové úpravy stien, vonkajších priestorov, ako i renováciu vstupnej časti budovy. Sedempodlažný dom si zachová i pôvodnú polyfunkčnosť – na prvých dvoch podlažiach budú sídliť obchodné a kancelárske priestory vrátane fresh potravín a tradičnej talianskej reštaurácie.

Kľúčová bratislavská ulica Obchodná je jedna z najdynamickejších ulíc Starého Mesta už od 18. storočia. Po celej svojej dĺžke je tvorená budovami najmä s obchodnými a kancelárskymi priestormi, službami, množstvom kaviarní a reštaurácií, čím predstavuje centrum bratislavského diania. Ulica bola kompletne zrekonštruovaná v rokoch 2005-6 a mesto intenzívne pokračuje v jej revitalizácii.

Interiér 72.15 m2, možnosť dokúpiť parkovacie státie v garáži za 24 000 Eur

Pôdorys

  • Pôdorys 1
  • Pôdorys 2

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    35945
  • Predajná cena
    Predané
  • Celková plocha
    72 m²
  • Parkovanie
    parkovacie státie v podzemnej garáži 24 000 EUR/ks
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    B
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.