Byt, 2 izbový

Moderný byt s výhľadom na bývalý kláštor sv. Gabriela leží na 1. podlaží bezpečnej rezidencie Sacre Coeur s recepciou a podzemným parkovaním, zasadenej do atraktívnej rezidenčnej lokality Na Hřebenkách obklopenej zeleňou a v pešom dosahu smíchovskeho Anděla.

Súčasťou dispozície je obývacia izba s kuchynským kútom a slnečným arkierom, spálňa, šatník, kúpeľňa s vaňou, samostatná toaleta a predsieň s vstavanými skriňami.

Standard vybavenie zahŕňa drevené podlahy a dlažbu, podlahové konvektory, veľkoformátové okná, bezpečnostné vstupné dvere alebo domáceho vrátnika. Vykurovanie je z centrálnej kotolne. Byt je ponúkaný s kompletným vyobrazeným interiérovým vybavením. Ponuková cena ďalej zahŕňa jedno garážové státie a pivnicu hneď pri vstupe do domu. Rezidencia ponúka 24-hodinovú recepciu, záhradu s detským ihriskom vo vnútrobloku, podzemnú garáž a kamerový bezpečnostný systém.

Lokalita na rozhraní Prahy 5 a 6 vyniká množstvom zelene, v bezprostrednej blízkosti je park Sacré Coeur, cez ktorý je možné pohodlne dôjsť do veľkého obchodno-zábavného centra a k stanici metra Anděl. Len pár krokov vedie tiež do záhrady Kinských a Petřínských sadov. V blízkosti funguje predajňa potravín alebo základná škola, ďalšia vybavenosť je v rýchlom dosahu. Takmer pri dome zastavuje autobus zaisťujúci rýchle a priame spojenie do centra - cesta na Karlovo námestie trvá 7 minút. Pre cesty autom je výhodou blízky vjazd do Strahovského tunela a Mrázovky.

Interiér 55 m2, pivnica 6 m2.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    36349
  • Predajná cena
    Predané
  • Poplatky za služby
    4 000 Kč mesačne
  • Celková plocha
    55 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.