3-izb. byt s výhľadom

Tento 3-izbový byt s 2 terasami a záhradou s výnimočnými výhľadmi, nachádzajúci sa v komornom rezidenčnom projekte neďaleko Horského parku ponúka komfort rodinného bývania s kompletnou občianskou vybavenosťou. Centrum na dosah a ľahké napojenie na hlavné dopravné tepny zdôrazňujú jeho praktickú polohu. Byt bol skolaudovaný a je pripravený ihneď k nasťahovaniu.

Dispozíciu bytu tvorí obývacia izba s kuchyňou a jedálňou so vstupom na terasu s výhľadom na výškovú budovu televízie a priľahlú Mlynskú dolinu, odkiaľ je vstup do prvej spálne so samostatným vstupom na terasu so záhradou s výhľadom. Zo vstupnej haly s priestrannou chodbou je vstup do ďalšej samostatnej spálne, do samostatnej kúpeľne s vaňou, sprchovým kútom, umývadlom, ďalej sa tu nachádza ďalšia samostatná toaleta s umývadlom a technická miestnosť s práčovňou. Súčasťou exteriéru je rozľahlá záhrada veľkosti 98 m2.

Byt disponuje veľkometrážnymi oknami so zvukotesnými hliníkovými rámami a izolačným trojsklom s elektrickými ovládateľnými exteriérovými žalúziami. Súčasťou bytu sú stropné chladenie, podlahové kúrenie, tepelné čerpadlo so samostatnou vnútornou a vonkajšou jednotkou, vzduchotechnický odvod od digestora, akustické steny od spoločných priestorov a schodiska, kamerové systémy či protipožiarne bezpečnostné vstupné dvere. Vybavenie bytu ďalej zahŕňa keramická dlažba, drevené podlahy v spálňach, interiérové drevené dvere z orecha, obklady, sanita.

Poloha rezidencie zabezpečuje rýchle spojenie s blízkym centrom či kľúčovými dopravnými tepnami. Lokalita disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou. V blízkosti sú tiež materské i základné školy. Zastávka MHD neďaleko. Priaznivci aktívneho trávenia voľného času ocenia bezprostrednú blízkosť Horského parku.

K bytu prináleží a je nutné si dokúpiť 1 parkovacie státie v podzemnej garáži. Cena parkovacieho státia je 25 000 EUR s DPH.

Interiér 119,86 m2, terasy 49,62 m2 (22,08 m2 + 27,54 m2), záhrada 98,02 m2

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    36692
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    120 m²
  • Terasa
    50 m²
  • Celková plocha
    170 m²
  • Záhrada
    98 m²
  • Parkovanie
    1 parkovacie státie v podzemnej garáži v cene 25 000 Eur/státie
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    A
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.