3-izbový byt s výhľadom na Dunaj

Klimatizovaný 3-izbový byt s výhľadom na Dunaj na Žižkovej ulici v projekte Zuckermandel nachádzajúcom sa pod južnými svahmi Hradného vrchu ponúka príjemné mestské bývanie vo vysokom štandarde. Exkluzívna lokalita bratislavského podhradia, len na dosah historického centra. Byt je situovaný na 6. poschodí novostavby polyfunkčného objektu s výťahom.

Dispozíciu bytu tvorí vstupná hala so vstavaným šatníkom, hosťovskou toaletou s umývadlom, obývacia izba spojená s jedálenskou časťou a kompletne vybavenou kuchyňou vrátane vstavaných spotrebičov, dve spálne orientované do tichého dvora s príjemnou zeleňou, kúpeľňa s vaňou a toaletou. Z obývačky aj kuchyne je možný vstup na priestrannú terasu s panoramatickými výhľadmi na Dunaj, Rakúsko a Pečniansky les. K bytu prislúcha murovaná pivnica o veľkosti 5 m2 a dve parkovacie státia v garáži domu za príplatok.

Vybavenie bytu zahŕňa drevené podlahy, hliníkové okná, bezpečnostné dvere Adlo, klimatizáciu Daikin, tapety, vlastnú reguláciu kúrenia, videovrátnika, kuchynské spotrebiče vrátane umývačky riadu, indukčnej dosky a vstavanej mikrovlnnej rúry, kuchynskú dosku z kameňa. Veľkou výhodou je privátnosť projektu, ktorá v danom vchode zabezpečuje iba jedného suseda na podlaží.

Lokalita v bezprostrednej blízkosti Dunajského nábrežia, promenády a projektu River Park zabezpečuje plnú občiansku vybavenosť v blízkom okolí, výbornú dostupnosť MHD, ako aj dobré dopravné napojenie na diaľničný obchvat.

Výmera bytu 89 m2, murovaná pivnica 5 m2, terasa 31 m2

Cena pivnice 16.000 EUR s DPH
Cena parkovacieho státia v garáži domu 30.000 EUR s DPH/kus

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    36807
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    94 m²
  • Terasa
    31 m²
  • Celková plocha
    125 m²
  • Parkovanie
    2x parkovacie státie v garáži za 30.000 Eur/ks
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    B
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.