Mezonet na Dunaji

Jedinečný 5-izbový penthouse s inteligentnou domácnosťou je so svojimi priestrannými terasami, saunou, jacuzzi a neopakovateľným výhľadom na Dunaj absolútne výnimočnou nehnuteľnosťou v Bratislave.

Dispozíciu bytu sídliaceho na šiestom a siedmom poschodí tvorí na prízemí priestranná predsieň, hosťovská spálňa s en-suite kúpeľňou s walk-in sprchovým kútom a toaletou, dve ďalšie spálne, samostatná kúpeľňa s vaňou a toaletou. Na terasu so západnou orientáciou je možný vstup z priestrannej predsiene i hosťovskej izby.
Poschodie disponuje veľkorysou obývacou izbou s kuchyňou o rozlohe 133 m2. Obývacej izbe dominuje sedacia súpravou talianskej značky Minotti a krb. Ďalej sa tu nachádza jedáleň, hlavná spálňa s en-suite kúpeľnou, priestranný walk-in šatník o veľkosti 33 m2, samostatná toaleta pre hostí a práčovňa. Na podlaží je umiestnená terasa s južnou orientáciou na Dunaj, ktorá disponuje kvalitným exteriérovým nábytkom, saunou a vírivkou.

Byt sa predáva zariadený, pričom vybavenie bytu zahŕňa veľkoformátové hliníkové okná s vonkajšími elektrickými hliníkovými žalúziami, gresovú dlažbu v kuchyni a v kúpeľniach, vysoko kvalitné materiály vrátane nábytku na mieru, kamerový bezpečnostný systém, SmartHome systém (inteligentnú domácnosť ovládateľnú diaľkovo cez mobilnú aplikáciu vrátane závesov a vstupných dverí), Siemens spotrebiče, teakové podlahy na terase. Celý byt bol navrhnutý renomovaným architektonickým ateliérom. Atmosféru bytu dopĺňa množstvo vstavaných umeleckých diel. K bytu prináleží priestranná pivnica a možnosť prikúpiť parkovacie miesta v suteréne domu.

Obľúbená rezidenčná lokalita v blízkosti centra mesta poskytujúca všetku občiansku vybavenosť vrátane vzdelávacích a zdravotníckych zariadení, obchodov a supermarketov, s bohatými možnosťami športového vyžitia. Rýchla dostupnosť autom ako aj MHD. Príjemná lokalita s nákupným centrom Eurovea poskytujúca večerné prechádzky na obľúbenej Dunajskej promenáde.

Interiér 346 m2, terasy 160 m2, pivnica 14 m2, spolu 520 m2


Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    37942
  • Predajná cena
    Cena na vyžiadanie
  • Podlahová plocha
    346 m²
  • Terasa
    160 m²
  • Celková plocha
    520 m²
  • Parkovanie
    parkovacie miesta v garáži
  • Pivnica
    14 m²
  • PENB
    B
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Bratislavský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.