2-izb byt C6.D3/ 3.NP

Nadčasové bývanie zasadené do bratislavskej štvrte v Záhorskej Bystrici ponúkne novo vznikajúci rezidenčný projekt Hillside s výhľadom na Malé Karpaty, ktorý spája výhody novostavby s moderným dizajnom v kombinácii s progresívnou filigránovou technológiou výstavby. Pokojná a tichá lokalita na dosah kompletnej občianskej vybavenosti a neďalekých lesov zabezpečuje bývanie na okraji Bratislavy bez mestského hluku. Predpokladaný termín kolaudácie 09/2021.

Interiér 2-izbového bytu bude tvoriť vstupná chodba s vyhradeným miestom na vstavaný šatník, obývacia izba s kuchynským kútom, spálňa s miestom na vstavanú skriňu, kúpeľňa s vaňou a toaletou. Z oboch izieb je možný vstup na priestranný balkón.

Holobyt bude zahŕňať veľkoformátové francúzske hliníkové okná s izolačnými trojsklami, podlahové kúrenie a fancoilové stropné chladenie v celom byte. Pri kúpe holobytu je možnosť výberu z dvoch druhov štandardov. Ku kúpe bytu sa vzťahuje aj povinnosť kúpy pivničnej kobky a minimálne jedného parkovacieho státia v garáži.

Štandardné vybavenie bude obsahovať predprípravu na elektricky ovládané exteriérové žalúzie, laminátové podlahy, interiérové dvere, v kúpeľni obklady, sanitu, batérie značky KLUDI, sprchový kút so zabudovaným podlahovým žľabom/vaňu, toaletu. Nadštandardné vybavenie bude zahŕňať vyššiu kvalitu materiálov, drevené podlahy, bezfalcové interiérové dvere, v kúpeľni väčší formát dlaždíc, batérie Hansgrohe.

Rezidenčný komplex Hillside vzniká na okraji Záhorskej Bystrici. Výhodou tejto lokality je pokojné bývanie na okraji Bratislavy s vynikajúcou dopravnou dostupnosťou a rýchlym dosahom prírody. Štvrť poskytuje pokojné a tiché prostredie a zároveň kompletnú občiansku vybavenosť. V bezprostrednej blízkosti sa nachádzajú Malé Karpaty so širokými možnosťami športového vyžitia. Do centra mesta sa rýchlo dopravíte autom alebo autobusom MHD. Zástavka MHD, ako aj detské ihrisko sa nachádzajú 150 m od domu, supermarket je vzdialený 500 m.

Interiér 44 m2, balkón 9 m2

Cena nehnuteľnosti v prevedení "white walls" 163.900 EUR (s DPH).
Cena nehnuteľnosti v štandarde 170.013 EUR (s DPH).
Cena pivnice je 1.200 EUR/m2, výmery sú k dispozícii od 2 do 24 m2. Ceny parkovacieho státia sú od 10.990 EUR/ks.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    38327
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    45 m²
  • Balkón
    8 m²
  • Celková plocha
    53 m²
  • Parkovanie
    garážové státie od 8.990 EUR
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    A
  • Informácie o projekte
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.