Byt, 4 izbový

Nová vstavba mezonetového podkrovného bytu s terasou orientovanou na západ do vnútrobloku vznikla pri rekonštrukcii secesného bytového domu s výťahom. Budova stojí v pokojnej bočnej jednosmernej ulici kúsok od výtonskej náplavky a botanickej záhrady. Z terasy sú krásne výhľady na Petřín, Vyšehrad a na celé vltavské údolie smerom k Podolí. MHD v pešej vzdialenosti (zastávka električky 1 min chôdze, zastávka metra 4 minúty chôdze), centrum dostupné aj na bicykli, všetky služby v pešom dosahu.

Vo vstupnej úrovni (v 7. NP) bude umiestnená veľká obývacia izba prístupná cez budúcu kuchyňu, 2 spálne (1 so šatňou), kúpeľňa, predsieň a technická miestnosť. Schodisko v obývacej izbe vedie do podkrovia, kde je plánovaná hlavná spálňa so šatníkom a kúpeľňou, samostatná toaleta a schodisková chodba. Z chodby aj spálne pôjde vstúpiť na viac ako dvadsať metrovú terasu.

Jednotka bude odovzdaná v stave white walls. Je možné si vybrať dokončenie realizované priamo developerom za účasti jeho hlavného architekta, prípadne záujemca si môže zvoliť na dokončenie interiéru vlastných dodávateľov. K štandardu bytu patria bezpečnostné protipožiarne a protihlukové vstupné dvere Sapeli, okná s drevenými masívnymi rámami v štýle okien na spodných poschodiach budovy a izolačnými trojsklami, vo všetkých miestnostiach podlahové vykurovanie napojené na vlastný plynový kondenzačný kotol, prípojka pre optický internet a pevnú linku Cetin, bytový dátový rozvod do všetkých obytných miestností, prípojka STA a príprava na klimatizáciu vedúcu do všetkých obytných miestností.

Elegantná štvrť vystavaná na prelome 19. a 20. storočia na mieste bývalej pliarskej osady ponúka príjemné bývanie so všetkými službami. V okolí je široký výber z reštaurácií a kaviarní, sú tu obchody vrátane supermarketu, detské ihrisko, materská a základná škola, gymnázium aj lekárska fakulta Univerzity Karlovy. Do centra sa dá rýchlo dostať nielen električkou z blízkej zastávky, ale aj na bicykli po pohodlnej cyklotrase pozdĺž Vltavy. Štvrť obklopuje niekoľko veľkých zelených plôch – park Pod Hradbami, botanická záhrada UK alebo Albertovské svahy.

Podlahová plocha 144,5 m2, terasa 21,27 m2.

Vizualizácie sú iba ilustratívne.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    40695
  • Predajná cena
    Rezervované
  • Poplatky za služby
    Nezahrnuté
  • Podlahová plocha
    148 m²
  • Terasa
    22 m²
  • Celková plocha
    170 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Hlavní město Praha

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.