Byt, 3 izbový

Kompletne a zároveň vkusne zrekonštruovaný byt v historickom bytovom dome na Vinohradoch, v jednosmernej ulici lemovanej vysokým stromoradím, v blízkosti niekoľkých parkov a v dochádzkovej vzdialenosti od stanice metra Náměstí Míru.

Tradičné dispozičné usporiadanie bytu na 3. podlaží ponúka obývaciu izbu, dve spálne, samostatnú priestrannú kuchyňu s komorou, kúpeľňu s WC a bidetom, oddelenú toaletu a veľkú vstupnú halu.

Postupná rekonštrukcia bytu bola dokončená v roku 2021 (elektrina, kúpeľňa, okná a podlahy). Na podlahách sú parkety, okná sú špaletové, interiérové ​​dvere v dobovom vzhľade, vstupné dvere bezpečnostnej značky Next. Byt je vybavený inteligentným systémom domácnosti Bticino a zabezpečovacím systémom Jablotron. Vykurovanie plynovým kotlom Vaillant. Kuchynské spotrebiče sú značky Miele, čistú chutnú vodu zaisťuje filtrácia Grohe Blue. Sanita je od značiek Laufen a Villeroy & Boch, kúpeľňa, hala a kuchyňa majú vyhrievanú podlahu. Súčasťou vybavenia je aj trezor. Všetok nábytok je vyrobený na zákazku na mieru z dreva s výraznou dyhovanou štruktúrou. Vďaka zosilnenej zvukovej izolácii a dvojitej hrúbke stropov je byt veľmi tichý. Dom má reprezentatívnu fasádu, spoločné priestory a moderný výťah. K bytu prislúcha pivnica.

Dom stojí na krásnom mieste v bočnej ulici lemovanej vyrastenou alejou, len kúsok od Bezručových sadov a sadov Bratří Čapkov, pohodlne sa dá dôjsť do Grébovky. Okolie je plné útulných kaviarní a kvalitných reštaurácií, blízko je Divadlo Na Vinohradoch. Asi 2 minúty chôdze od domu je električková zastávka, cca 10 minút trvá pešia cesta k stanici metra na námestí Míru.

Interiér 88,87 m2, pivnica 3,76 m2.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    41484
  • Predajná cena
    Predané
  • Poplatky za služby
    4 350 Kč mesačne
  • Celková plocha
    89 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    E
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.