Byt, 2 izbový

Elegantný byt po práve dokončenej vkusnej rekonštrukcii sa nachádza na 3. podlaží nádherného secesného domu na atraktívnom mieste v historickom jadre metropoly, v najvýznamnejšej časti bývalého židovského mesta, Maiselovej ulici súbežnej s Parížskou triedou. Prenajaté do augusta 2022.

Dispozičné riešenie ponúka priestranná obývacia izba s jedálňou a kuchyňou, 1 spálňu s en-suite kúpeľňou, šatník/technickú miestnosť, kúpeľňu (so sprchovacím kútom a WC) a vstupnú halu.

Interiér je uspôsobený na moderné pohodlné bývanie, napriek tomu si však uchováva svoju dobovú atmosféru. Tú umocňujú renovované pôvodné remeselné prvky či ich repliky. Na podlahách sú dubové parkety a veľkoformátová dlažba, na stropoch štukové reliéfy. Úložné priestory a kuchynská linka vybavená spotrebičmi Siemens boli vyrobené na mieru. Vstupné dvere sú bezpečnostné, interiérové ​​dvere sú dvojkrídlové kazetové obložkové. Súčasťou vybavenia je videotelefón, vykurovanie zaisťuje plynový kotol. Okná poskytujú upokojujúce výhľady do mohutných korún stromov na Starom židovskom cintoríne. Dom je po kompletnej rekonštrukcii, podlažie prepája moderný výťah.

Prvotriedna lokalita v blízkosti Staromestského námestia a vltavského nábrežia. V bezprostrednej blízkosti funguje množstvo reštaurácií, kaviarní a obchodov, je tu tiež niekoľko významných kostolov a synagóg, koncertná a výstavná budova Rudolfinum alebo univerzitnej fakulty. Na miesto sa dá pohodlne dostať metrom aj električkou, v podzemných garážach na blízkom námestí Miloša Formana je možné prenajať parkovacie státie.

Interiér 88,2 m2.

Vybavenie

  • Výťah

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    41960
  • Predajná cena
    Predané
  • Celková plocha
    88 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.