Byt, 3 izbový

Svetlý a priestranný byt s východne orientovaným balkónom je umiestnený na 2. podlaží domu s výťahom v originálnom rezidenčnom projekte DOCK vytvorenom v súlade s udržateľnosťou podľa návrhu renomovaného architektonického štúdia Chmeliar architekti. Rezidencia ťaží zo svojej polohy pri rieke na mieste bývalého prístavu na rozhraní Karlína, Libne a Holešovic. Byt je ponúkaný kompletne a nadštandardne vybavený.

Plocha bytu je rozdelená na rohovú obývaciu izbu s otvorenou kuchyňou, jedálňou a vstupom na priestranný balkón, ďalej 2 spálne, kúpeľňu (s WC, vaňou aj sprchou), samostatnú toaletu, predsieň a komoru s práčkou a sušičkou.

Niekoľkokrát ocenený projekt z r. 2015 charakterizuje vysoký štandard a množstvo prírodných materiálov. Interiér je vybavený kvalitným nadčasovým nábytkom, napr. masívnym jedálenským stolom z kartáčovaného dreva alebo regálovým systémom s TV v obývacej izbe vyrobeným na zákazku v Taliansku. Kuchyňa je značky Leicht, vstavané spotrebiče Siemens. Veľké francúzske okná je možné v spálni (na západnej strane) zatieniť vonkajšími žalúziami. V celom byte je podlahové vykurovanie, teplo ide z centrálnej domovej kotolne.

Úžasne svieža zelená lokalita na Libeňskom ostrove, ktorý susedí s rozľahlými Thomayerovými sady. Miestom prechádza pohodlná a bezpečná cyklotrasa, po ktorej je možné behom pár minút dôjsť až do centra. Asi 5 minút chôdze je vzdialená zastávka električky, v pešej vzdialenosti je aj stanica metra Palmovka, ktorej okolie čaká čoskoro veľká revitalizácia. Oblasť poskytuje plnohodnotnú ponuku občianskej vybavenosti, priamo v komplexe funguje kaviareň, reštaurácia, fitcentrum či bankomat, v dosahu je supermarket a niekoľko športovísk vrátane tenisových kurtov a golfového odpaliska.

Podlahová plocha 101,5 m2, balkón 11 m2.

Okrem bežných prehliadok nehnuteľností ponúkame aj videoprehliadky v reálnom čase cez WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype atď.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    43260
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    101 m²
  • Balkón
    11 m²
  • Celková plocha
    112 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    -
  • PENB
    B
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.