Byt, 3 izbový

Na predaj ponúkame svetlý byt s garážovým státím a terasou v komornom rezidenčnom projekte z roku 2018 s privátnou záhradou, ktorý je zasadený do pokojného miesta Prahy 5 - Radlice, pri hranici prírodného parku.

Dispozícia bytu v 2. podlaží sa skladá z obytného priestoru s kuchyňou a jedálňou, hlavnej spálne s walk-in šatnikom, druhej spálne, veľkej vstupnej haly, centrálnej kúpeľne (s vaňou), samostatnej toalety a špajze. Zo všetkých izieb je možné vstúpiť na priestrannú terasu.

Štandard vybavenia zahŕňa dubové trojvrstvové podlahy, veľkoformátovú dlažbu a obklady v kúpeľniach, drevené eurookná s trojsklami, bezpečnostné a protipožiarne vstupné dvere, zásuvky pre TV, SAT a dáta v každej obytnej miestnosti a klimatizáciu v hlavnej spálni. Kuchynská linka od spoločnosti Sykora je vybavená spotrebičmi Electrolux (indukčná varná doska). Vykurovanie a ohrev vody je zabezpečený z centrálnej kotolne (tepelné čerpadlo vzduch-voda doplnené elektrokotlom), na streche domu sú solárne panely. Súčasťou kúpnej ceny je garážové státie a pivnica. Dom je vybavený výťahom, rezidenti môžu využívať i záhradu s detským ihriskom.

Rezidencia bola vystavaná na konci slepej ulice, ďalej sa rozkladá prírodný park Prokopské údolie. Miesto má skvelú dostupnosť, kúsok od domu sa buduje autobusový spoj k stanici metra Anděl (Na Knížecí), ľahký je aj prístup k stanici metra a električky Radlická. Neďaleko funguje športové centrum, plavecký bazén, tenisové kurty, materská a základná škola, reštaurácia alebo farmársky obchod. Jazdy autom uľahčuje rýchle napojenie na Mestský okruh.

Podlahová plocha 88,5 m2, terasa 14,43 m2, pivnica 3,1 m2.

Okrem bežných prehliadok nehnuteľností ponúkame aj videoprehliadky v reálnom čase cez WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype atď.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    43340
  • Predajná cena
    Predané
  • Poplatky za služby
    Nezahrnuté
  • Podlahová plocha
    89 m²
  • Terasa
    14 m²
  • Celková plocha
    103 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    B
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.