Byt, 2 izbový

Kompletne zariadený klasický byt s vysokými stropmi, dvojkrídlovými dverami a špaletovými oknami s výhľadom do zelene je umiestnený na 2. poschodí pekne upraveného činžiaku bez výťahu. Bytový dom stojí v pokojnej jednosmernej ulici medzi parkami, a pritom len pár krokov od smíchovskej pešej zóny Anděll a od novej štvrti Smíchov City.

Účelnú dispozíciu tvorí obývacia izba s kuchynským a jedálenským kútom, priestranná spálňa, kúpeľňa (vaňa, umývadlo, práčka), samostatná toaleta, komora a vstupná chodba. Okno spálne smeruje na západ do tichej ulice lemovanej stromoradím, obývacia izba je orientovaná do zeleného vnútrobloku.

Byt je po rekonštrukcii (v r. 2012 a v r. 2018). V oboch izbách sú parkety, v predsieni laminátová podlaha v dekore dreva. Kuchynská linka je plne vybavená vstavanými spotrebičmi (indukčná varná doska, elektrická aj mikrovlnná rúra, chladnička, umývačka riadu). Interiér vyniká množstvom úložného priestoru (vstavané skrine, úložné poschodie v predsieni, botník, vešiaková stena), k bytu navyše prislúcha veľká pivnica (cca 6 m2). Majitelia môžu tiež využívať balkón v medziposchodí zdieľaný so susednou bytovou jednotkou. Vstupné dvere sú bezpečnostné, vykurovanie a ohrev vody rieši elektrický kotol a bojler.

Ideálna poloha neďaleko centra, v mieste s dostatkom zelene, v blízkosti kaviarní, reštaurácií, obchodno-zábavných centier i menších obchodov, pošty, lekárne aj parku Mrázovka alebo sadov Na Santoške. Asi 5 minút chôdze je vzdialená stanica metra, električková zastávka aj autobusový terminál.

Interiér 47,5 m2.

Okrem bežných prehliadok nehnuteľností ponúkame aj videoprehliadky v reálnom čase cez WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype atď.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    43857
  • Predajná cena
    Predané
  • Celková plocha
    48 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.