Byt, 4 izbový

Kompletne vybavený byt s manzardou v elegantnom bytovom dome Sachs z polovice 19. storočia. Priamo na pešej zóne kráľovského mesta Karlove Vary s úžasnou architektúrou, kúpeľnou atmosférou, množstvom kultúrnych podujatí i nádherným okolím.

Vo vstupnej úrovni (3. poschodie domu) sa nachádza obývacia izba s jedálenským kútom a priestranná kuchyňa, obe miestnosti s výhľadom na promenádu ​​a riečku Teplá, kúpeľňa (walk-in sprchovací kút, vaňa a WC), spálňa s en-suit šatníkom a výhľadom do zelene a detská izba/pracovňa. Z tejto izby vedú schodíky na manzardu (4. poschodie domu), ktorú možno využívať ako ďalšiu spálňu/izbu pre hostí, manzarda je prístupná aj separátnym vchodom na 4. poschodí.

Byt prešiel v r. 2022 kompletnou rekonštrukciou. Okná sú drevené (nové a repasované), na podlahe je kvalitné vodeodolné lamino a dlažba, podlaha v kúpeľni je vyhrievaná. Kuchynská linka bola vyrobená na mieru, varná doska je značky Bosch, umývačka riadu a kombinovaná chladnička Whirlpool. Spálňu zdobia vliesové tapety, obývaciu izbu zasa kovová dekoratívna stena, vstup do bytu je skrášlený pamiatkovo chránenou vitrážou. Vykurovanie rieši kondenzačný kotol Protherm (z r. 2022). V dome nie je výťah. Parkovanie je možné v parkovacom dome vzdialenom 550 m od domu.

Atraktívna poloha medzi riečkou Teplá a sadmi Jeana de Carro, vo výstavnej pešej zóne kúpeľného centra, len pár krokov od Vřídelní, Tržnej a Mlynskej kolonády a kúsok od najväčšieho a svetoznámeho horúceho prameňa. V bezprostrednej blízkosti funguje mnoho kaviarní, reštaurácií i galérií, miesto je veľmi bezpečné a čisté. V pohodlnom dosahu sú obchody, úrady alebo divadlo. Okrem známeho filmového festivalu sa tu koná aj napríklad festival svetla, folklórny alebo jazzový festival. Mesto je obklopené krásnou prírodou chránenej krajinnej oblasti Slavkovský les aj Podkrušnohorí, hlbokými lesmi vedú turistické aj cyklistické chodníky. Mesto leží cca 110 km od Prahy, po dokončení diaľnice D6 zaberie cesta do metropoly okolo 1 hodiny.

Vo Vyhlásení vlastníka uvedená dispozícia 3+1 s manzardou.

Interiér 127,3 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    43990
  • Predajná cena
    472 879 €
  • Poplatky za služby
    2 864 Kč mesačne
  • Celková plocha
    127 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    -
  • PENB
    F
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Karlovarský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.