Prehľad jednotiek

Přístav

Prístav je miesto predstavujúce bezpečie. Kde môže človek spočinúť, kým sa vyberie za ďalším dobrodružstvom. Statický bod, okolo ktorého plynie voda. Každý zo 14 domov v projekte pri Orlickej priehrade presne také miesto ponúkne. Miesto, kde je možné oddychovať od ruchu mesta. Necelú hodinu jazdy od metropoly. S vôňou dreva a výhľadom na trblietajúcu sa hladinu. V prvotriednom dizajne z pera presláveného amerického architekta Jamesa Cutlera. 

O projekte
Komorný komplex sa bude skladať zo 14 typových domov citlivo zasadených do preslnenej stráne vedľa brehu priehrady. Husté lesy obklopujúce pozemok zaručujú dokonalé súkromie. Rešpekt k prírode potvrdzuje udržateľný prístup k celej stavbe. Materiály boli zvolené tak, aby každý dom prirodzene starol, roky mu budú pridávať na unikátnosti a kráse. Drevo získa patinu, postupne sa bude zväčšovať kontrast medzi jemnými a hrubými povrchmi. Namiesto klimatizácie zaistí optimálnu teplotu zapustenie stavby do svahu, k príjemnému ovzdušiu prispejú aj zelené strechy. Juhovýchodne orientované okná od podlahy k stropu s rámami zo smrekovca bude možné zatieniť drevenými roletami, ktoré nezabránia prístupu mäkkého denného svetla.

Domy
Dispozícia dvojpodlažných domov s podlahovou plochou okolo 140 m2 je 3+1 alebo 4+1, s dômyselne oddelenou dennou a kľudovou zónou. Každý dom bude mať 2 kúpeľne, podlahy budú z masívneho dreva Douglasky, stropy zo surového betónu. Pre každú jednotku bude pripravené 1 parkovacie státie vo vlastnej garáži, umiestnené v hornej úrovni objektu, a 1 miesto pre loď pri súkromnom móle.

Lokalita
V Čechách úplne ojedinelá lokalita na brehu najväčšej priehrady na Vltavskej kaskáde. V lete ponúka možnosť jachtárenia, surfovania, kúpania i rybárčenia, v zime jedinečný zážitok z korčuľovania na ohromnej ploche s krásnymi výhľadmi. Okolie tvorí takmer nedotknutá príroda Benešovskej pahorkatiny, stredočeský ráz krajiny tu prechádza do Juhočeského kraja, pritom cesta z Prahy nezaberie viac ako hodinu. Doba jazdy sa ešte skráti po dokončení diaľnice D3, ktorá skráti čas a zároveň sa tejto unikátnej lokalite oblúkom vyhne. Ako dôkaz čistoty a pokoja tunajšej krajiny môže slúžiť prítomnosť najväčšieho českého dravca orla morského. Pohľad na jeho majestátnosť umožní vytesniť z hlavy všetky starosti všedného dňa.

Pre viac informácií o projekte navštívte webovú stránku www.pristav.cz.

Pôdorys

  • Pôdorys 1
  • Pôdorys 2
  • Pôdorys 3
  • Pôdorys 4
  • Pôdorys 5

Prehľadová tabuľka

  • Adresa
    Příbram, Milešov, Středočeský kraj
  • Parkovanie
    Áno
  • PENB
    C
  • Referenčné číslo
    40792

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa i na ďalšie developerské projekty v lokalite Středočeský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.