Prehľad jednotiek

Rohan City Penthouses

Rohan City Penthouses sú skutočnými klenotmi dvoch budov Diamanty Karlín, ktoré práve vznikajú podľa návrhu renomovaného medzinárodného architektonického štúdia Evy Jiřičné a Petra Vágnera, AI DESIGN. Päť prémiových klimatizovaných bytov na 8. a 9. poschodí budov s nevšedným pôdorysom v tvare diamantu bude vynikať veľkosťou, vzdušnosťou, množstvom denného svetla aj výhľadmi na hladinu Vltavy či zelený vrch Vítkov. Príhodná poloha pri rieke v novej štvrti Rohan City, v pešom dosahu golfového klubu, mnohých vyhlásených gurmánskych podnikov a všetkých služieb ku každodennému životu. Plánované dokončenie Q2/2024.

O projekte
Päť prepychových penthousov zaujme najprestížnejšie miesto na 8. a 9. poschodí dvoch budov Diamanty Karlín stojacich uprostred zelene. Tieto unikátne byty ponúknu veľkoryso poňaté bývanie na ploche od 187 do 352 m2, ktoré bude obklopovať až 175 m2 terás. Svojou starostlivo premyslenou kompozíciou, štandardom vybavenia aj nerušenými výhľadmi na Vltavu či Vítkov budú výrazne prevyšovať ostatné jednotky v projekte.

Byty
V penthousech nesúcich názvy Koh-i-Noor, Hope, Sancy, Hortensia a Cullinan vznikne priestor pre impozantnú obytnú časť, ktorá ohromí dvojitou výškou stropu a presklenou fasádou, vďaka ktorej interiér prirodzene splynie s exteriérom. Starostlivo zostavená kompozícia 3+kk, 4+kk alebo 5+kk ponúkne logicky oddelenú dennú a pokojovú zónu. Štyri penthousy budú mať navyše vlastnú strešnú terasu, ktorá vytvorí plne privátnu oázu s plochou zelene, priestorom pre whirlpool a vonkajšiu kuchyňu. Všetkých päť penthousov bude odovzdaných v kompletnom dokončení okrem kuchyne. Atmosféru interiérov dokreslia prvotriedne prírodné materiály, ako je drevo a sklo. O pohodlie sa bude starať podlahové vykurovanie, klimatizácia, rekuperácia aj inteligentný systém domácnosti Loxone. Ku každému penthousu prislúcha pivnica, 4 garážové státia a 1 nabíjačka elektromobilu. Domy budú vybavené tiež spoločnou kočikárňou/kolárňou a zázemím na umývanie bicyklov, psov a terasového vybavenia. Obyvateľov bude chrániť centrálna recepcia a kamerový systém.

Lokalita
Donedávna nevyužívaná plocha Rohanského ostrova prechádza neuveriteľnou premenou na modernú rezidenčnú štvrť s rozsiahlymi plochami zelene a s promenádou pozdĺž Vltavy pre peších, bežcov i cyklistov. Rohan City bude ukážkovým príkladom štvrte krátkych vzdialeností. Iba na skok budú sídliť všetky populárne bistrá, reštaurácie, kaviarne, po novej lávke bude možné pohodlne dôjsť do ďalšej trendy kultúrnej štvrte Holešovice, centrum Prahy sa otvára hneď za neďalekým Negrelliho viaduktom.

Pre ďalšie informácie navštívte webovú stránku projektu.

Prehľadová tabuľka

  • Adresa
    Praha 8, Karlín, Hlavní město Praha
  • Svetlá výška stropu
    5,90 m
  • Parkovanie
    Áno
  • PENB
    B
  • Referenčné číslo
    41315

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa i na ďalšie developerské projekty v lokalite Hlavní město Praha

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.