14 izbový historický objekt

Zrekonštruovaná, neskoroklasicistická kúria z roku 1920 s rozsiahlym pozemkom neďaleko Trenčína v obci Melčice. Priestor so silným geniom loci je okrem výnimočného bývania skvelou investíciou za účelmi prevádzkovania hotela/penzióna, súkromnej kliniky či ordinácie. Objekt nie je zapísaný v kultúrnych pamiatkach.

Kúria pozostáva z dvoch traktov. Prízemie kaštieľa tvorí rozsiahla vstupná hala, kuchynka, miestnosť na školenie, administratívna časť s troma kanceláriami, sklad, toaleta, sauna, spoločenská miestnosť. Druhý trakt disponuje zadným vstupom z terasy prekrytej zeleňou, spoločenskou miestnosťou, šatňou pre zamestnancov, technickou miestnosťou, kuchyňou, skladom a dvoma toaletami. Kúria nie je podpivničená. Vrchné podlažie tvorí chodba, technická miestnosť a 6 izieb, každá s kúpeľňou a toaletou.

Objekt z tehly, ktorý prešiel vkusnou rekonštrukciou v r. 2022, disponuje štyrmi vstupmi do nehnuteľnosti. Štandardom vybavenia sú drevené izolačné okná, dubové dvere, keramické podlahy, koberce, schody zo sibírskeho smrekovca a podlahové chladenie. Úsporný energetický režim (cca 200 eur mesačne) zabezpečujú dve tepelné čerpadlá. Kúria je napojená na elektriku, vodu a má septik a čističku OV.

Kúria sa nachádza na tichom, ničím nerušenom mieste, uprostred krásnej prírody mimo ruchu mesta. Rozsiahly, svahovitý pozemok s okrasnými stromami disponuje parkovacími miestami pre 10-14 áut.
Lokalita Melčice leží v údolí stredného Považia v pohorí Bielych Karpát len 15 minút od Trenčína a ponúka množstvo príležitostí na aktívny relax – turistika, cyklistika, tenis alebo golf. Medzi turistické atrakcie v okolí patrí hrad Beckov či Čachtický hrad, ale najmä historický Trenčín. Obec zabezpečuje kompletnú občiansku vybavenosť vrátane vlakovej stanice s hlavným ťahom do Bratislavy

Zastavaná plocha 452 m2, podlahová 400 m2, poschodie 285 m2, pozemok 5 781 m2.

(Možnosť dokúpenia cca 9000 m2 pozemku v priemyselnej zóne iba 5 km od nemovitosti.)

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    102309
  • Predajná cena
    Cena na vyžiadanie
  • Úžitková plocha
    685 m²
  • Zastavaná plocha
    735 m²
  • Pozemok
    5 781 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Trenčiansky kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.