Historický objekt

Dobovo zrekonštruovaný kaštieľ z obdobia neskorého baroka disponuje upraveným anglickým parkom a wellness prístavbou s bazénom. Nechádza sa v obci Jaslovské Bohunice, ktorá je vzdialená iba 45 minút od Bratislavy a do 15 minút od Trnavy. Historická budova ponúka možnosť hotelových služieb a je vhodným objektom na konanie kongresov, svadieb a iných eventov. Kaštieľ pôvodne patril významenému európskemu aristokratickému rodu Dezasse, konkrétne grófovi Františkovi Xaverovi Dezasse de Petite Verneuille.



Okrem kaštieľa sa na pozemku nachádza prístavba s bazénom, kolonáda a garden pavilón. Suterén kaštieľa disponuje dvoma úrovňami - reštauráciou a vinárňou. Prízemie kaštieľa tvorí vstupná hala s recepciou a kanceláriou, cigar lounge, reštaurácia s kapacitou 52 hostí, zimná záhrada, kuchyňa a miestnosti pre personál. Na poschodí je umiestnených 9 izieb a mezonetový apartmán s vlastnou terasou, manažérsky apartmán s biliardovým stolom a zasadačkou. Nad ním v podkroví sú ďalšie 2 izby.
 Wellnessová časť je k pôvodnej stavbe spojená presklenou chodbou a disponuje bazénom s protiprúdom s hĺbkou 180 cm, barom, fínskou saunou a vírivkou.
Kongresový pavilón s celkovou plochou 800 m2 je vhodným priestorom na svadby či iné eventy.

Štandardom vybavenia sú nové drevené stropy, nový krov a strešné krytiny, nová keramická dlažba, koberce v izbách, podlahové vykurovanie v celom objekte vrátane prístavby s bazénom, kompletne nová elektroinštalácia, nová vzduchotechnika v kuchyni s výťahom pre stravu a dobové nadštandardné zariadenie.

Lokalita Jaslovských Bohuníc ponúka množstvo príležitostí na aktívny relax – turistika, cyklistika, tenis alebo golf. Medzi turistické atrakcie v okolí patrí napríklad 13 chrámov a židovská synagóga v Trnave, Čachtický hrad, hrad Beckov či Červený kameň.

Nehnuteľnosť nie je pamiatkovo chránená, čo umožňuje novému vlastníkovi úpravy podľa vlastných predstáv.

Možnosť investičnej kúpy s nájomníkom pri 6% YIELD.

Interiér 1 609 m2, pozemok 5 512 m2

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    41045
  • Predajná cena
    Cena na vyžiadanie
  • Úžitková plocha
    1 609 m²
  • Zastavaná plocha
    1 893 m²
  • Pozemok
    5 512 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Trnavský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.