Historický objekt

Idylický taliansky vidiecky statok s kostolom (13. stor.) a stredovekou vežou sa schováva uprostred zelených kopcov umbrijskej krajiny.

Stavba s plochou 379 m² bola nedávno kompletne zrenovovaná a ponúka štyri spálne i kúpeľne. V prízemí je plne vybavená kuchyňa, kamenné schodisko vedie do krásne zariadenej obývacej izby s krbom. V interiéri nájdete ručne vyrobené terakotové dlaždice aj odkryté drevené trámy. Pôvodný príbytok pre kňaza dnes tvoria obytné priestory, ktoré zahŕňajú niekoľko spální vrátane hlavnej spálne, práčovne a niekoľkými kúpeľní i s vaňou. S hlavným domom je prepojený spojovacou chodbou.

Priestory bývalého kostola novo poskytujú miesto pre ďalšie ubytovanie. Veľké dvojkrídlové dvere vedú na spevnenú terasu s jedálenským kútom. Stará kamenná rozhľadňa s dĺžkou 36 metrov datujúca sa do roku 1143 sa nachádza hneď vedľa farmy. K dispozícii je poplašný systém, podlahové vykurovanie, bazén a kvetinová záhrada.

Ideálne umiestnený vidiecky dom s výhľadom na nádhernú krajinu je na samote odlúčený od akéhokoľvek ruchu a súčasne v dosahu mesta s celým radom služieb.

Interiér 379 m2, pozemok 1 ha

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    30819
  • Predajná cena
    Nie je k dispozícii
  • Úžitková plocha
    379 m²
  • Pozemok
    10 000 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.