Obchod

Nebytový priestor vhodný pre pekáreň v unikátnej Rezidencii Bílá Růže, ktorá práve vzniká v mestskej pamiatkovej rezervácii turisticky atraktívneho miesta Kašperské Hory uprostred krásnej krajiny na okraji národného parku Šumava. Predpokladaný termín dokončenia Q1/2025.

Interiér je vybavený v kvalitném štandarde zahrňujúcom okrem iného aj dobové kovanie dverí a okien Cobra Alt-Wien (staromosadz), štýlovú dlažbu alebo porcelánové vypínače a zásuvky Hager Rosenthal. Softlink systém merania spotreby energií umožňuje online prehľad 24/365. Vykurovanie je riešené centrálnym teplovodom s ekologickým zdrojom tepla z biomasy, kúrenie bude možné ovládať na diaľku.

Ideálna poloha priamo v centre mesta, na prízemí peknej novej rezidencie s 18 bytmi. Mesto aj blízky hrad Kašperk žije bohatým kultúrnym životom, oblasť priťahuje aj milovníkov zimných i letných športov. Miesto je dobre dostupné, autobusy zaisťujú spojenie s neďalekou Sušicí. Cesta autom z Prahy sa ešte skráti a zjednoduší po dokončení diaľnice D4.

Podlahová plocha 56,5 m2.

Pre ďalšie informácie navštívte webové stránky projektu www.rezidencebilaruze.cz.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    101599
  • Predajná cena
    Predané
  • Celková plocha
    57 m²
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.